Survivor: Χαμός με την τελευταία υποψήφια προς αποχώρηση

Survivor

Αυτή είναι η τελική τετράδα των υποψηφίων στο Survivor.

Τις πληγές της μετρά η Μπλε ομάδα στο Survivor, αφού η αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη, έχει ρίξει κατακόρυφα την αγωνιστικότητα της ομάδας. Οι συνεχείς ήττες έχουν δημιουργήσει ένα δυσάρεστο κλίμα και τα παράπονα για τις ψηφοφρίες και τις στρατηγικές δεν λένε να σταματήσουν.

Από το συμβούλιο της Κυριακής, πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα στο Survivor ήταν η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία δήλωσε ότι νιώθει μειονεκτικά μέσα στην ομάδα της καθώς ψηφίζεται συνεχώς από την στιγμή που πάτησε το πόδι της στον Άγιο Δομίνικο.

Ήττα δέχθηκε και χθες η Μπλε ομάδα και βρέθηκε στην δύσκολη θέση να ρίξει στον τάκο ακόμα δύο παίκτες. Η ομάδα αποφάσισε ότι αυτοί θα ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας κι ο Νίκος Μπάρτζης. Μάλιστα, η υποψηφιότητα του τελευταίου προκάλεσε την έκπληξη ορισμένων κι οι παίκτες έγιναν ακόμα μια φορά μύλος για την ψηφοφορία.

Το καρέ τελικά συμπληρώθηκε από παίκτη της Μπλε ομάδας κι αυτήν την φορά, μετά την ήττα της και στο τελευταίο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας. Οι παίκτες επέλεξαν να στείλουν στον τάκο την Ρία Κολοβού, η οποία δεν το εξέλαβε πολύ καλά. Μάλιστα λίγο πριν την ψηφοφορία επικράτησε ένταση ανάμεσα στην ίδια, στην Στέλλα Ανδρεάδου, στον Σπύρο Μαρτίκα, στον Νικόλα Αγόρου και στην Ελευθερία Ελευθερίου με τα βέλη να πέφτουν βροχή για μαγειρέματα στην ψηφοφορία.