Survivor: Χαμός με Παππά και Chris, πήγαν να φάνε σε ξενοδοχείο και αρπάχτηκαν με σεκιούριτι

Survivor

Όλα όσα αποκάλυψε για το Survivor ο Γρηγόρης Γκουντάρας στο Ευτυχείτε.

Χαμός έχει δημιουργηθεί από χθες με το περιστατικό στο Survivor, όπου ο Αλέξης Παππάς και ο Chris Σταμούλης έφυγαν τη νύχτα από την καλύβα και επέστρεψαν μετά από αρκετές ώρες.

Οι δυο τους δικαιολογήθηκαν πως έψαχναν φαγητό στη ζούγκλα, ωστόσο, φαίνεται πως δεν είναι έτσι τα πράγματα. Η παραγωγή τους επέβαλε ποινή, όπως χαρακτηριστικά είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ενώ σήμερα στον αέρα του Ευτυχείτε ο Γρηγόρης Γκουντάρας έκανε μια απίθανη αποκάλυψη.

Όπως αποκάλυψε ο Γκουντάρας, ο Αλέξης Παππάς και ο Chris Σταμούλης έφυγαν και πήγαν σε ένα ξενοδοχείο, προκειμένου να βρουν να φάνε, ενώ στην επιστροφή τσακώθηκαν άγρια με έναν σεκιούριτι της παραγωγής.

«Αυτοί έφυγαν για να πάνε σε ένα ξενοδοχείο για να φάνε. Το ξενοδοχείο είναι περίπου 25 με 30 χιλιόμετρα μακριά. Μετά έγινε κι ένα επεισόδιο με έναν σεκιουριτά. Αυτό που μου είπαν εμένα είναι ότι πλακώθηκαν με έναν σεκιουριτά που τους είδε στην επιστροφή. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, η τιμωρία που δέχτηκαν είναι μικρή. Να σας πω ότι έγινε πολύ μεγάλη φασαρία στους μπλε, αυτά που είδαμε ήταν… οδοντόκρεμα. Υπήρχαν πολύ μεγάλες εντάσεις, γιατί έφυγαν, πώς έφυγαν, τι έκαναν, γιατί το έκαναν κλπ…», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.