Survivor: Χαμός για τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση – Αιχμές για «πληρωμένα» sms

Survivor

Survivor: Τον καταψήφισαν για άλλη μία φορά.

Νέα εβδομάδα, νέες προκλήσεις και νέες ομάδες στο Survivor. Όλα κυλούσαν -παροδικά- ήρεμα στις ακτές του Αγίου Δομίνικου, όταν οι παίκτες έλαβαν έναν πάπυρο, που έγραφε πως θα υπάρξει έκτακτο συμβούλιο.

Αρχικά, μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους παίκτες καθώς, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου θα έπρεπε να αποχωρήσει από το Survivor λόγω ενός προβλήματος υγείας που την ταλαιπωρούσε κι είχε οξυνθεί. Ωστόσο οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί, αφού ο παρουσιαστής είχε να κάνει ακόμα μία σημαντική ανακοίνωση για την ανασύσταση των ομάδων.

Οι ομάδες διαμορφώθηκαν ως εξής: η νέα μπλε ομάδα αποτελείται από τους Σταυρούλα Χρυσαείδη, Άρης Σοϊλέδης, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, Νίκος Γιάννης και Βρισηίδα Ανδριώτου ενώ η νέα κόκκινη ομάδα αποτελείται από τους Στέλλα Ανδρεάδου, Γιώργος Ταλάντσεβ, Μαίη Εμμανουηλίδου, Τάκης Καραγκούνιας, Σπύρος Μαρτίκας και Στάθης Σχίζας.

Στο χθεσινό επεισόδιο οι παίκτες του ελληνικού και του τούρκικου Survivor ενώθηκαν για έναν ανατρεπτικό αγώνα επάθλου και νικητές αναδείχθηκαν οι μπλε. Το σκηνικό επαναλήφθηκε κι απόψε, αφού οι μπλε ήταν αυτοί που κέρδισαν τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας. Ως εκ τούτου οι κόκκινοι ήταν αυτοί που θα έπρεπε να υποδείξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Οι κόκκινοι έβγαλαν στον τάκο για πολλοστή φορά τον Σπύρο Μαρτίκα ενώ την ατομική ασυλία κέρδισε η Στέλλα Ανδρεάδου.

Μάλιστα ο Τάκης Καραγκούνιας αντέδρασε που ο Σπύρος ήταν πρώτος υποψήφιος γιατί θεωρεί ότι θα έχει περισσότερο χρόνο να πείσει τον κόσμο για να παραμείνει, αφήνοντας αιχμές ότι έχει πληρώσει έξω για να τον ψηφίζουν. «Δεν μπορεί ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος έχει μοιράσει τηλέφωνα έξω κι όλοι ξέρουν τι γίνεται με τα πληρωμένα sms για να παραμείνει στο παιχνίδι. Έχουν φύγει τόσοι εις βάρος του για να ζει εδώ παρασιτικά και σαν κιφήνας. Δεν ξέρω πως θα καθαρίσει ο τόπος, αν φύγω. Είμαι ο μόνος που έχω πει για κάθαρση κι έχω πει αλήθειες στον κόσμο και θέλουν να με πετάξουν έξω»