Survivor: Χαμός δίχως τελειωμό – Ο Σπύρος, η έξαλλη Ασημίνα κι ο Χρήστος Δάντης

Survivor

Survivor: Αναταραχές προκάλεσε ξανά ο Σπύρος Μαρτίκας.

Για αγενή συμπεριφορά προς το πρόσωπό του από τον Άρη Σοϊλέδη μίλησε ο Σπύρος Μαρτίκας στο Survivor. Η κουβέντα που ξεκίνησε άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και για άλλα ζητήματα.

Αρχικά ο Σπύρος ένιωσε ενοχλημένος, που ο Άρης δεν πίστεψε πως ήταν άρρωστος και δεν έπαιξε ενώ στη συνέχεια η συζήτηση πήγε στον καβγά που είχε ο Σπύρος με την Βρισηίδα Ανδριώτου την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Σπύρος έκανε λόγο για σχέδιο της Βρισηίδας και της Ασημίνας Χατζηανδρέου εναντίον του κι υποστήριξε ότι ποτέ δεν είχε σπρώξει την Βρισηίδα, όπως είχε αναφερθεί.

Η συζήτηση στράφηκε για το πως αντιμετωπίζει η μπλε ομάδα τις νίκες της έναντι της κόκκινης στο Survivor, στο φαγητό και στην αλλαγή στάσης της Ασημίνας και της Βρισηίδας προς τον Άρη, υπονοώντας πως ο τελευταίος έχει πρόσβαση σε κινητά και στις προσωπικές συνεντεύξεις των παικτών.

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν όταν ο Σπύρος μίλησε για το γεγονός πως ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είχε αποστηθίσει το τηλέφωνο του Χρήστου Δάντη στο τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας: «Αν Άρη μου αναρωτιέσαι για κ…τούμπα είναι να βλέπω την Βρισηίδα στα πόδια του Άρη. Τον Άρη και την Ασημίνα αγκαλιά κι αγαπημένους. Μου έκανε τρομερή εντύπωση το πως ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ προσπαθούσε να αποστηθίζει το τηλέφωνο του Χρήστου Δάντη σε αντάλλαγμα να πλέξει το εγκώμιο στην Ασημίνα αλλά και να αφήσει… Δεν είπα κάτι άσχημο. Όχι μόνο να εκθειάζει ως νικήτρια την Ασημίνα αλλά είναι η επική κ…τούμπα να μειώσει τον Άρη και να εκθειάσει την Ασημίνα. Κωνσταντίνε μου εύχομαι να έχεις καλή σταδιοδρομία με οποιαδήποτε βοήθεια στην Ελλάδα. Γίνονται τρομερές ανατροπές στην τελική ευθεία».

Η Ασημίνα έγινε έξαλλη με όλα αυτά στο Survivor: «Έχεις λόγο να αναφέρεις ονόματα, που δεν σε αφορούν; Δεν θα πιάνεις στο στόμα σου αυτό το όνομα. Με ακούς; Πας καλά αγόρι μου; Τι λες ρε, έχεις πρόβλημα;»