Survivor: Χαμός με Χάρο, Σαλταφερίδου και Τσίλη!

Survivor

Η αποχώρηση του Στέλιου Κρητικού προκάλεσε μεγάλο καβγά στους Διάσημους.

Απίστευτη ένταση επικρατεί στην ομάδα των Διασήμων μετά την αποχώρηση του Στέλιου Κρητικού από το Survivor. Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος βρίσκεται σε μετωπική σύγκρουση με την Εύη Σαλταφερίδου και τον Γιάννη Τσίλη, καθώς δήλωσε πως δεν έχει καθόλου κέφι επειδή έφυγε ο Στέλιος. Αυτό προκάλεσε άμεσα αντιδράσεις, καθώς είναι γνωστές οι κακές σχέσεις Χάρου – Κρητικού.

[dfp_ads id=236982]

Πρώτη ξέσπασε η Εύη Σαλταφερίδου: «Καλά ρε Σώζων, εσύ μέχρι χθες έλεγες ότι σε διαβάλλει. Τόσο πολύ σε πείραξε; Τον κατηγορούσες μπροστά σε όλους. Ας μην παίζουμε το θέατρο παραλόγου πρωινιάτικα».

Όταν ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος άρχισε να δικαιολογείται για τη συμπεριφορά του, η κατάσταση ξέφυγε με την Εύη Σαλταφερίδου να φεύγει από την καλύβα λέγοντας: «Είσαι άντρας και να τα φοράς τα παντελόνια σου»! Η απάντηση του Σώζωντα ήταν: «Τα παντελόνια μου τα φοράω εδώ πέρα, τα μπατζάκια μου ξεχωρίζουν! Και αν θέλεις έλα να το εξακριβώσεις»!

Ο Γιάννης Τσίλης στάθηκε απέναντι από τον Χάρο λέγοντας: «Αυτή η ένταση δεν υπήρχε πριν δέκα λεπτά που δεν ήσουν στην κουβέντα».

Διαβάστε όλα τα νέα για το Survivor εδώ…