Survivor: Χαλασμός με όσα είπε η Στέλλα – «Γιατί την τραβάς, δεν ντρέπεσαι λιγάκι;»

Survivor

Survivor: Τα όσα ανέφερε η Στέλλα Ανδρεάδου στο χθεσινό συμβούλιο έφεραν αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Πανικός επικράτησε στο Survivor, μετά το χθεσινό συμβούλιο κι όσα είπε η Στέλλα Ανδρεάδου για τον Άρη Σοϊλέδη. Συγκεκριμένα η ίδια αποκάλυψε πως ο Άρης τη ρώτησε αν μίλησε με την Βρισηίδα Ανδριώτου, με τον ίδιο να θεωρεί πως τον στοχοποιεί ότι δημιούργησε ένα σχέδιο για να αποχωρήσει ο Τάκης Καραγκούνιας. Ο καβγάς συνεχίστηκε και στην καλύβα.

«Δεν είπα ότι ο Άρης σχεδίασε κάτι. Αν είναι δυνατόν. Να λέμε την αλήθεια. Δεν έχω πει… Στοπ. Απλά ήρθες και μου είπες μιλήσατε με την Βρισηίδα; Και λέω ωραία έχει γίνει κάτι; Ο Άρης πραγματικά δεν έχει σχέση με τίποτα. Άρη συγγνώμη» είπε η Στέλλα Ανδρεάδου στο Survivor.

Από την άλλη, ο Τάκης Καραγκούνιας δεν το άφησε να πέσει κάτω και στράφηκε εναντίον των συμπαικτών του στο Survivor: «Ελάτε τώρα να την πέσετε στην κοπέλα, να την τρομοκρατήσετε» Έπειτα έξαλλος στράφηκε εναντίον της Βρισηίδας, που προσπαθούσε να σταματήσει τη συζήτηση: «Γιατί φτάνει; Γιατί την τραβάς; Επειδή εσύ κάνεις σχέδια πίσω από την πλάτη μου για τον Μαρτίκα; Δεν ντρέπεσαι λιγάκι;»