Survivor: Η ατάκα της Δαλάκα για τον Παρθένη που θα σχολιαστεί! Δείτε 5 λεπτά από το αποψινό επεισόδιο!

Κατερίνα Δαλάκα

Πώς νιώθουν οι συμπαίκτες του Αλέξανδρου Παρθένη μετά την αποχώρηση του από το Survivor;

Ο Αλέξανδρος Παρθένης ήταν ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε από το Survivor 2018, αφού βρέθηκε υποψήφιος με την Ελένη Χατζίδου και τον Γιάννη Δρυμωνάκο. Η Ελένη Χατζίδου είναι ευγνώμων που βρίσκεται ακόμα στο παιχνίδι.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που ξύπνησα στην παραλία μας. Δεν ήμουν σίγουρη ότι θα ξαναδώ αυτή τη θέα», αναφέρει συγκεκριμένα η τραγουδίστρια.

Ωστόσο, η επόμενη μέρα βρίσκει κάποιους παίκτες λίγο μουδιασμένους με την αποχώρηση του Αλέξανδρου, αφού ήταν ένα πρόσωπο που συμπαθούσαν πολύ. «Είναι δύσκολο όταν είμαστε μια τόσο δεμένη ομάδα, όταν ένα μέλος αυτής της ομάδας αποχωρεί. Ο Αλέξανδρος ήταν ένα πολύ αγαπητό μέλος από όλη την ομάδα», λέει η Μαρία Σαμαρίνου, ενώ η Κατερίνα Χαλικιά αναφέρει «Πιστεύω ότι έφυγε πολύ γρήγορα».

Ναταλία Γερμανού για Αλέξανδρο Παρθένη: «Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί…»
[dfp_ads id=236982]

Η Κατερίνα Δαλάκα πάλι είναι στοχοπροσηλωμένη στη νίκη και βρίσκει μάλλον πως είναι κάτι σαν χάσιμο χρόνου το να στεναχωριούνται περισσότερο που έφυγε ο Αλέξανδρος Παρθένης.

«Να κοιτάμε μπροστά και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε γιατί δεν θέλουμε να χάσουμε παιχνίδι. Σίγουρα έχουμε περισσότερες δυνάμεις από τα παιδιά. Στεναχωρηθήκαμε πάρα πολύ για τον Αλέξανδρο, αλλά δεν μπορούμε να στεναχωριόμαστε κάθε μέρα για το ότι έφυγε ο Αλέξανδρος» αναφέρει συγκεκριμένα η παίκτρια του Survivor.

Δείτε το 5λεπτο από το αποψινό επεισόδιο που ανέβασε ο ΣΚΑΙ στη σελίδα του για το Survivor ΕΔΩ.

Ο αγώνας επάθλου και ο τραυματισμός

Στο απόσπασμα από το νέο επεισόδιο βλέπουμε πως το αγώνισμα, αυτή τη φορά, θα διεξαχθεί μέσα στο νερό και πρόκειται για αγώνα επάθλου.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ετοιμάζεται για το πρώτο της μεγάλο άλμα στη θάλασσα! Λίγο αργότερα, όμως, την βλέπουμε να περνάει δύσκολα στην προσπάθειά της να ανέβει πάνω σε ένα εμπόδιο.

Την ίδια στιγμή, ακούγεται ο Σάκης Τανιμανίδης να λέει: «Φαίνεται να έχει χτυπήσει σοβαρά, ελπίζουμε να κάνουμε λάθος». Βέβαια, επειδή μιλάμε για μοντάζ Survivor, όπως πολύ καλά θυμόμαστε από πέρυσι, ο τραυματισμός μπορεί να αφορά σε άλλον παίκτη και όχι στην Κωνσταντίνα. Υπομονή, λοιπόν, λίγες ώρες ακόμα…

Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου:

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!