Survivor: “Αρπάχτηκε” με τη Ροδάνθη η Μελίνα! «Μείωσες τον εαυτό σου με όλο αυτό…» – «Ποιο είναι το πρόβλημά σου;»

Survivor

«Στο αγώνισμα, όταν σε ρώτησε ο Σάκης αν θα αγωνιστείς…».

Στο χθεσινό συμβούλιο του Survivor η Μελίνα Μεταξά “αρπάχτηκε” με τη Ροδάνθη Καπαρού, λόγω της συμπεριφοράς της τις τελευταίες ημέρες. Επίσης, αναφορά έγινε και στο γεγονός ότι η Ροδάνθη δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τη Μελίνα να της λέει ότι “μείωσες τον εαυτό σου”.

[dfp_ads id=236982]

«Έχει φέρει νίκες και στο παρελθόν η Ροδάνθη και αυτό το είχαμε δει και αναγνωρίσει όλοι. Απλά πολλές φορές νομίζω ότι το χάνει το παιχνίδι γιατί δεν είναι η Ροδάνθη που ίσως θα ήθελε ο περισσότερος κόσμος να δει. Κάνει κάποια πράγματα που μπορεί να μην τα σκέφτεται. Είπε σε κάποια στιγμή ότι “η ομάδα πριν είχε την Κατερίνα και την Εύη και δεν μπορούσαμε να κερδίζουμε. Ενώ τώρα που είναι η Μελίνα και η Κατερίνα είναι πιο εύκολο για εμάς τα κορίτσια να παίρνουμε νίκες”. Επειδή κέρδισε δύο μέρες σε δύο αγωνίσματα δεν σημαίνει ότι μπορούμε να σβήσουμε την προσπάθεια όλης της ομάδας για τέσσερις μήνες.

Η απόφαση της Δαλάκα σόκαρε τους πάντες! Με το στόμα ανοικτό την κοιτούσαν…

Όταν όλη η ομάδα αποφασίζει να μείνει εκτός από ένα αγώνισμα, μπορείς να πεις “όχι, θα παλέψω κι εγώ”. Αυτό το έχουμε ξανακάνει σαν ομάδα και στο παρελθόν όταν είχαμε αγώνισμα σε θάλασσα. Αν ήμουν στη θέση σου δεν θα άφηνα την υπόλοιπη ομάδα να αποφασίσει για μένα. Στο αγώνισμα, όταν σε ρώτησε ο Σάκης αν θα αγωνιστείς, γύρισες και κοίταξες τα παιδιά. Εγώ δεν σε μειώνω τώρα, μόνη σου μείωσες τον εαυτό σου με όλο αυτό το γεγονός που έγινε στο αγώνισμα», είπε μεταξύ άλλων η Μελίνα Μεταξά.

Η Ροδάνθη έσταξε… χολή για την Δαλακά! «Όταν μια γυναίκα προκαλεί έναν άντρα…»

«Πρώτον δεν το είπα αυτό. Αναφέρθηκα προσωπικά σε μένα. Δεύτερον, πήγα την επόμενη μέρα κι έπιασα τη Μελίνα και της έκανα μια συζήτηση και της είπα ότι όντως η διατύπωσή μου να ήταν λάθος. Της είπα ότι δεν εννοούσα κάτι τέτοιο… Και επίσης της είπα ότι επειδή έτυχε και κέρδισα αυτή την εβδομάδα δεν σημαίνει ότι είμαι η καλύτερη παίκτρια του Survivor. Μελίνα, ούτε σε υποτίμησα ούτε τίποτα. Ποιο είναι το πρόβλημα που έχεις μαζί μου; Είμαι σε μια ομάδα και δεν μπορώ να κάνω ότι θέλω εγώ. Με αυτό που λες είναι σαν να με μειώνεις και να λες ότι είμαι κάτι άλλο από αυτό που δείχνω. Δεν νομίζω εγώ να σε έχω προσβάλει ποτέ», είπε μεταξύ άλλων η Ροδάνθη Καπαρού.

Δείτε όσα έγιναν μεταξύ τους στο συμβούλιο του Survivor…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!