Survivor: “Αρπάχτηκαν” Κατερίνα Δαλάκα – Δήμητρα Βαμβακούση μέσα στην καλύβα!

Κατερίνα Δαλάκα

«Δεν μου αρέσει να μου μιλάνε απότομα όταν δεν φταίω σε κάτι».

Μια απροσεξία της Κατερίνας Δαλάκα προκάλεσε ένταση στην καλύβα της μαύρης ομάδας του Survivor. Η Κατερίνα προχωρούσε προς το “κρεβάτι” της και κατά λάθος πάτησε το πόδι της Δήμητρας Βαμβακούση. Η Δήμητρα πόνεσε, όπως ήταν φυσικό, και παραπονέθηκε στην Κατερίνα, με αποτέλεσμα να ανοίξουν βραδιάτικα έντονο διάλογο.

«Δεν έβλεπα τίποτα και κατά λάθος πάτησα το πόδι της Δήμητρας και μου μίλησε άσχημα. Μετά παρεξηγήθηκα κι εγώ γιατί δεν την πάτησα με σκοπό να της κάνω κακό, την πάτησα γιατί δεν έβλεπα. Και ζήτησα συγγνώμη, αλλά κι εγώ νευρίασα με τον τρόπο που μου μίλησε η Δήμητρα. Όταν κάποιος κάνει κάτι κατά λάθος, δεν μπορείς να του πεις “πω ρε Κατερίνα, τι μου έκανες”. Είναι ο τρόπος που λες κάτι και όχι το τι λες. Δεν μου αρέσει να μου μιλάνε απότομα όταν δεν φταίω σε κάτι», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Δαλάκα.

«Έτσι αντιδράει κάποιος όταν πονάει. Δεν θεωρώ ότι ήταν υπερβολική η αντίδρασή μου. Αλλά γενικά η Κατερίνα έχει το κόλλημα να σου λέει “γιατί μου μιλάς έτσι, γιατί έχεις αυτόν τον τρόπο”. Δεν έχω κάποιον τρόπο, είναι η αντίδραση όταν πονάς, όταν κάτι σε νευριάζει», είπε η Δήμητρα Βαμβακούση.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!