Survivor: Αρνούνται να παίξουν στο αγώνισμα ασυλίας

Survivor

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο «Love it» για το αποψινό επεισόδιο του Survivor.

Αγώνισμα ασυλίας έχει απόψε το… μενού του Survivor, ωστόσο, δύο παίκτες θα αρνηθούν να παίξουν. Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Γρηγορόπουλος στον αέρα του “Love it”, απόψε θα δούμε τον Κρις και τον Άλεξ να αρνούνται να συμμετάσχουν στο παιχνίδι για την ομαδική ασυλία.

«Απόψε, ο Κρις και ο Άλεξ θα αρνηθούν να παίξουν στον αγώνα ασυλίας. Και η Ανθούλα ήταν μείον δύο πόντους για την ομάδα της και συν δύο πόντους για τους άλλους, τώρα που θα φύγουν και αυτοί οι δύο, πόσους μείον πόντους θα έχει η μπλε ομάδα;», είπε αρχικά ο Βασίλης Γρηγορόπουλος.

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης πρόσθεσε από την πλευρά του: «Έχετε καταλάβει τι κάνουν; Το έχουν ξεκινήσει από το προηγούμενο επεισόδιο. Χρησιμοποιούν τη δύναμή τους, ο καθένας παίζει με ότι έχει».

Ο Βασίλης Γρηγορόπουλος, μάλιστα, είπε στη συνέχεια: «Ο αγώνας αυτός, φυσικά, θα καθορίσει την εξέλιξη του παιχνιδιού. Και μου ήρθε και μήνυμα που λέει ότι ένας παίκτης θα έρθει στα όριά του. Μετά από τραυματισμούς θα δούμε πόσο πραγματικά σκληρό αποδεικνύεται γι’ αυτόν το Survivor».