Survivor: Απολογήθηκε ο Γιάννης Τσολάκης μετά την ποινή – «Πραγματικά ζητάω συγνώμη»

Survivor

Μετανιωμένος για την πράξη του εμφανίστηκε ο παίκτης των Μαχητών στο Survivor.

Την βαριά καμπάνα για το λάθος που έκανε στο Survivor άκουσε, δια στόματος του παρουσιαστή Γιώργου Λιανού, ο Γιάννης Τσολάκης στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού. Αφορμή στάθηκε η παραβίαση ενός εκ των βασικών κανόνων του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ειδικότερα, στο επεισόδιο της Δευτέρας, ο Γιώργος Λιανός τόνισε πως «μπροστά στα μάτια ανθρώπων της παραγωγής, ο Γιάννης πήρε ένα ποτήρι καφέ που βρισκόταν στον χώρο των γυρισμάτων και παρά τις υποδείξεις των ανθρώπων της παραγωγής, δεν το άφησε. Tο χρησιμοποίησε πίνοντας καφέ. Αυτό είναι παράβαση των κανονισμών και δεν μπορεί να μείνει χωρίς ποινή. Η ποινή για τον Γιάννη Τσολάκη είναι ότι στα τρία επόμενα έπαθλα τα οποία θα κατακτήσει η ομάδα των Μαχητών, είτε έπαθλα φαγητού είτε επικοινωνίας, δεν θα συμμετέχει.

Λίγες ώρες αργότερα και στο επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Τρίτης, ο Γιάννης Τσολάκης θέλησε να απολογηθεί στους συμπαίκτες του ζητώντας συγνώμη στην παραλία των Μαχητών.

«Κοντά στην παραγωγή βρήκα έναν καφέ και χωρίς να το καταλάβω, ασυναίσθητα, άπλωσα το χέρι μου και ήπια λίγο καφέ» σημείωσε χαρακτηριστικά ο παίκτης των Μαχητών. «Πραγματικά συγνώμη! Γνωρίζουμε ποιοι είναι οι κανόνες του παιχνιδιού, ξέορυμε τι έχουμε υπογράψει και καλά έκανε η παραγωγή και με τιμώρησε. Έπρεπε να με τιμωρήσει».

Στη συνέχεια, στην κάμερα του Survivor, ο Γιάννης Τσολάκης παραδέχθηκε πως «σε περίπτωση που κερδίσουμε δεν θα είμαι εκεί για να χαρώ την επικοινωνία αλλά ελπίζω να είμαι εκεί για να χαρώ με την χαρά των συμπαικτών μου».