Survivor: Αποκάλυψη – βόμβα από τον Σάκη Κατσούλη – «Έλεγα στη Μαριαλένα να αποχωρήσουμε, δεν άντεχα άλλο»

Σάκης Κατσούλης

"Δεν ήμουν καθόλου καλά, δεν ήμουν σίγουρα ο εαυτός μου", εξομολογείται για πρώτη φορά ο Σάκης Κατσούλης.

Σε μία προσωπική εξομολόγηση προχώρησε ο Σάκης Κατσούλης στο αποψινό Συμβούλιο του Νησιού στο Survivor All Star. Ο νικητής του reality επιβίωσης του 2021 παραδέχθηκε για πρώτη φορά πως λίγο μετά την έναρξη του παιχνιδιού είχε σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει οικειοθελώς λόγω ψυχολογικής πίεσης.

«Λίγο πριν τον δεύτερο μήνα θυμάμαι ότι για πρώτη φορά είπα στη Μαριαλένα να φύγουμε. Δεν ήμουν καθόλου καλά, δεν ήμουν σίγουρα ο εαυτός μου. Μου το έλεγε συνέχεια η Μαριαλένα, ότι έχει χαθεί ο Σάκης που ήξερε», ανέφερε αρχικά ο Σάκης Κατσούλης.

«Ξέρω από πείνα, μου αρέσει και η επιβίωση αλλά το πρώτο διάστημα δεν ήμουν ο εαυτός μου. Ήταν μεγάλο ρίσκο για μένα να ξαναμπώ στο Survivor, το πρώτο τρόπαιο σου δίνει μία επιβεβαίωση. Θέλει μεγάλο θάρρος να ξανασυμμετάσχεις, όλο αυτό που έχτισες μπορεί να καταρρεύσει», επισημαίνει ο νικητής του 2021.

«Πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι ένα πυροτέχνημα αλλά ότι έχεις κάποιες βάσεις για να καταλήξεις εκεί. Το αγωνιστικό κομμάτι ήταν το μεγαλύτερό μου άγχος. Με κράτησαν τα λόγια της Μαριαλένας και ένας κρυφός εγωισμός μέσα μου. Ενώ έλεγα ότι θέλω να φύγω, δεν αντέχω άλλο.

Δεν ήθελα να απογοητεύσω την οικογένειά μου, τους δικούς μου ανθρώπους και τον κόσμο που από το υστέρημά του με στήριξε. Γι’ αυτό σφίγγεις τα δόντια και συνεχίζεις», κατέληξε στην τοποθέτησή του στο Survivor ο Σάκης Κατσούλης.