Survivor: Αποκάλυψη – βόμβα από τον Ορέστη Τσανγκ για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τους Μαχητές!

Ορέστης Τσανγκ

«Θα σας πω και κάτι που δεν το έχω πει, θα το ακούσετε εδώ τώρα, οι συμπαίκτες μου είπαν να…».

Αποκάλυψη – βόμβα για τους Μαχητές του Survivor και τον Γιώργο Αγγελόπουλο έκανε ο Ορέστης Τσανγκ. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, εξομολογήθηκε πως οι συμπαίκτες του τον παρότρυναν να λέει άσχημα λόγια για τον Ντάνο, προκειμένου να τον βγάλουν υποψήφιο οι Διάσημοι και μοιραία ο κόσμος να τον διώξει.

[dfp_ads id=236982]

«Καρφώνει» τον Αγγελόπουλο ο Χανταμπάκης! Τι είχε γίνει πριν το επεισόδιο με την ειρωνεία για το σταυρό του Ντάνου;

«Έχοντας κερδίσει τέσσερις συνεχόμενες ασυλίες ήμουν για ένα μήνα και χωρίς να καν μπω στη διαδικασία της ψηφοφορίας. Οπότε νομίζω ότι μόνο και μόνο γι αυτή την απόφαση αρκετοί συμπαίκτες μου ήθελαν να με ψηφίσουν γιατί έλεγα την πραγματικότητα, ότι αυτός είναι ένας δυνατός παίκτης.

Και θα σας πω και κάτι που δεν το έχω πει, θα το ακούσετε εδώ τώρα, οι συμπαίκτες μου είπαν να λέω κακά πράγματα για τον Γιώργο Αγγελόπουλο διότι έτσι θα μπορούν οι διάσημοι να τον διώξουν και το κοινό αφού ακούει ότι “αυτός είναι έτσι, αυτός είναι αλλιώς” ας φύγει αυτός από το παιχνίδι.

«Άνθρωπος της παραγωγής είπε στην Παπαδοπούλου ότι εγώ…»

Αντί να βλέπουμε πώς μπορούμε να βελτιώσουμε τον εαυτό μας, πως μπορούμε εμείς να γίνουμε καλύτεροι, να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και μετά να ξεπεράσουμε και τον αντίπαλο, λέμε πώς μπορούμε να διώξουμε αυτόν τον δυνατό παίκτη», είπε ο Ορέστης Τσανγκ.

Δείτε στο βίντεο τι είπε για το Survivor…

Πηγή βίντεο: ThessNews.gr

Γιατί οι Διάσημοι δεν έστειλαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο ξανά στους Μαχητές αφού συνεχώς τον ψήφιζαν να φύγει;

Στο μεταξύ, ο Στέλιος Χανταμπάκης απάντησε για το γεγονός ότι δεν έστειλαν ξανά πίσω στους αντιπάλους τον Γιώργο Αγγελόπουλο όταν είχαν την ευκαιρία, αλλά και για το τι είχε προηγηθεί από το περιβόητο επεισόδιο με την ειρωνεία για το σταυρό που προκάλεσε ένταση λίγο αργότερα…

«Ο Αγγελόπουλος είναι από τους πιο δυνατούς παίκτες. Μπορεί να είναι και ο καλύτερος παίκτης, δεν θα το κρίνω εγώ αυτό. Δεν θα πω ποιος είναι ο καλύτερος, γιατί ο καλύτερος είναι αποτέλεσμα στο χρόνο. Ο καλύτερος βγαίνει από ένα σύνολο πραγμάτων, δεν βγαίνει μόνο αγωνιστικά. Γιατί αγωνιστικά όταν έφυγα εγώ ήμασταν στην ίδια θέση στα στατιστικά. Επίσης δεν θα ήθελα ποτέ τον Αγγελόπουλο αντίπαλο μου γιατί είναι πάρα πολύ δυνατός, οπότε γιατί να τον στείλω απέναντι.»