Survivor: Αποκάλυψη Χρανιώτη για μισθοφόρο! «Μας φώναξε “σκάστε” και…»

Μισθοφόρος

«Ο Κώστας δεν φοβόταν να εκτεθεί. Δεν φοβόταν να δείξει τη σκοτεινή πλευρά του εαυτού του. Πολλοί παίκτες θεωρήσαμε…».

Στην εκπομπή Survivor Πανόραμα ήταν σήμερα καλεσμένος ο Γιώργος Χρανιώτης, ο οποίος αποκάλυψε κι ένα άγνωστο περιστατικό με τον μισθοφόρο.

[dfp_ads id=236982]

«Κάτι Χανταμπάκηδες και τέτοιους, δεν τους ξέρω καθόλου»

«Ο Κώστας δεν φοβόταν να εκτεθεί. Δεν φοβόταν να δείξει τη σκοτεινή πλευρά του εαυτού του. Πολλοί παίκτες θεωρήσαμε ότι ας βγάλουμε το καλό προφίλ μας. Ο Κώστας έβγαζε ότι μαυρίλα έχουμε όλοι σαν άνθρωποι, δεν φοβόταν να τη βγάλει προς τα έξω.

Θυμάμαι κάτι που μου είχε κάνει θετική εντύπωση. Κάποια στιγμή σε ένα αγώνισμα είχε φωνάξει “σκάστε” προς εμάς. Μετά ζήτησε γύρω στις 80 φορές συγγνώμη γιατί δεν το εννοούσε και του βγήκε πάνω στην ένταση της στιγμής. Είχαμε παρεξηγηθεί. Μας το είπε γιατί φωνάζαμε, δεν θυμάμαι ακριβώς. Φτάσαμε σε σημείο να μας πει “σκάστε”.

Χαμός με τη Δεβετζή και όσα είπε για τον Αγγελόπουλο – «Άδειασμα» από το Πρωινό

Ήταν κάτι που δεν του άρεσε του ίδιου και μας ζήτησε 80 φορές συγγνώμη. Έχω την αίσθηση ότι σε αυτό το παιδί δεν τον ενδιαφέρει αν αυτό καταγράφεται ή δεν καταγράφεται. Αυτό μου είχε κάνει πολύ θετική εντύπωση.

Είναι ένας παίκτης που έχω θυμώσει μαζί του για τον τρόπο που αντιμετώπιζε το παιχνίδι και για τα νεύρα που είχε. Αλλά από την άλλη δεν μπορώ να μην του δώσω σαν θετικό χαρακτηριστικό το ότι δεν φοβόταν να εκθέσει τον εαυτό του ανεπανόρθωτα και να παρεξηγηθεί. Αυτό είναι κάτι που κρατάω και μου αρέσει πολύ», είπε ο Γιώργος Χρανιώτης.

Ποιος γνωστός ηθοποιός είναι έτοιμος για τον δεύτερο κύκλο;

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Χρανιώτης στο Survivor Πανόραμα…