Survivor: Η αποκάλυψη από τη μητέρα του Γιάννη Σπαλιάρα! «Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και…»

Survivor

«Με απασχολεί και ο τραυματισμός του, αν είναι καλά εκεί μέσα, αν στεναχωριέται με κάτι. Έχω πολλά στο μυαλό μου».

Στο περιοδικό Down Town και τη Φανή Πλατσατούρα έδωσε συνέντευξη η μητέρα του Γιάννη Σπαλιάρα, Ευαγγελία, που μίλησε φυσικά για το Survivor και τον γιο της. Αποκάλυψε επίσης πως όλοι οι παίκτες μίλησαν με την οικογένειά τους κοντά στο Πάσχα.

[dfp_ads id=236982]

Ξέρει να επιβιώνει κάτω από δύσκολες συνθήκες;

Ναι, είναι Survivor ο Γιάννης μου. Αλλά ως μάνα στεναχωριέμαι και αγχώνομαι που δεν τρώει, αν θα πάει καλά στα αθλήματα, που ήταν προτεινόμενος. Με απασχολεί και ο τραυματισμός του, αν είναι καλά εκεί μέσα, αν στεναχωριέται με κάτι. Έχω πολλά στο μυαλό μου.

Πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του show;

Εγώ θα είμαι ευχαριστημένη αν μπει στην τελική τετράδα. Κάτι που είναι πολύ πιθανό, γιατί είναι δυνατός παίκτης. Τον δυσκολεύει και ο τραυματισμός του να αποδώσει. Όπως μου είπε στο τηλέφωνο, τον πιάνουν ακόμη κράμπες στο πόδι.

Πότε μιλήσατε στο τηλέφωνο;

Μιλήσαμε μία και μοναδική φορά στο τηλέφωνο κοντά στο Πάσχα. Όλοι οι παίκτες μίλησαν τότε με τους γονείς τους. Απαγορευόταν όμως στο τηλέφωνο να τους μεταφέρουμε τι γίνεται στην Ελλάδα. Η συνομιλία μας κράτησε ένα λεπτό και μετά κόπηκε αυτόματα η γραμμή. Μου είπαν από την παραγωγή “επιτρέπονται μόνο ερωτήσεις που θα αφορούν θέματα υγείας και οικογένειας”. Επίσης κάθε εβδομάδα επιτρέπεται να τους στέλνουμε από ένα μήνυμα. Το περιεχόμενο αυτών των μηνυμάτων ελέγχεται από την παραγωγή και εκείνοι αποφασίζουν αν θα το παραδώσουν ή όχι στους παίκτες.

Τι σας ρώτησε;

«Μαμά πώς είσαι;». Και στη συνέχεια «Ο Δημήτρης (σ.σ ο αδερφός του) τι κάνει;», «το μαγαζί πώς πάει;».

Αν μπορούσατε να γράψετε ένα γράμμα που θα ξέρατε ότι θα το διαβάσει, τι θα λέγατε;

Θα του έλεγα «Γιάννη μου, είσαι πολύ δυνατός. Μου λείπεις, σε σκέφτομαι και σε καμαρώνω. Σε βλέπω κάθε μέρα στην τηλεόραση, να προσέχεις τον εαυτό σου. Προχώρα και φρόντισε να γυρίσεις –όποτε και να γυρίσεις- πίσω υγιής. Σε αγαπώ, η μαμά σου».