Survivor: Απογοητευμένος ο Ορέστης Τσανγκ – Η πρώτη δήλωση…

Ορέστης Τσανγκ

"Αφού το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε ότι θέλουν να κάτσουν οι συμπαίκτες μου μέσα στο παιχνίδι, μένει μόνο να..."

Ο Ορέστης Τσάνγκ αποχώρησε από το Survivor και πριν από λίγη ώρα αναρτήθηκε στο Youtube η πρώτη του δήλωση. Ο παίκτης παραδέχεται πως δεν περίμενε πως θα είναι αυτός που θα φύγει από το παιχνίδι, ενώ δεν κρύβει την απογοήτευσή του.

«Το όμορφο ταξίδι του Survivor για μένα μόλις τελείωσε. Η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα. Δεν περίμενα να φύγω στην πρώτη ψηφοφορία. Όμως, αφού το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε ότι θέλουν να κάτσουν οι συμπαίκτες μου μέσα στο παιχνίδι, μένει μόνο να το δεχτώ.

[dfp_ads id=236982]

Εγώ θα κρατήσω μόνο τα θετικά από αυτές τις 80 μέρες που ήμουν στο νησί. Αυτό που θα μου λείψει είναι η ελευθερία που τα βράδια που κοιμόμουν στην αιώρα μπορούσα να βλέπω τα αστέρια και που με πολύ απλά πράγματα και με λίγο φαγητό ήμουν χαρούμενος. Όταν ξάπλωνα σκεφτόμουν ότι κάπως έτσι πρέπει να είναι και η ευτυχία.

Μόλις γυρίσω στην Ελλάδα, θέλω να δω την οικογένειά μου, τους δικούς μου και μετά να βάλω μπρος όλες αυτές τις ιδέες που είχα μέσα στο παιχνίδι και να ξεκινήσω ένα νέο ταξίδι: αυτό της νέας επιχειρηματικής μου δραστηριότητας».