Survivor: Απογοητευμένος ο Άρης Σοϊλεδης – «Περίμενα ο Τάλα να πει εμένα για νικητή»

Survivor

"Μια στεναχώρια την πήρα από αυτή την ανακοίνωση" πρόδωσε ο παίκτης του Survivor.

Με την απώλεια του καλού του φίλου, Γιώργου Ταλάντσεβ συνεχίζει στο Survivor ο Άρης Σοϊλέδης. Ο δημοφιλής παίκτης της μπλε ομάδας, ωστόσο, δεν έκρυψε την απογοήτευση του για το γεγονός ότι στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού ο Τάλα δεν είπε το δικό του όνομα όταν ρωτήθηκε για τον ιδανικό νικητή του ριάλιτι επιβίωσης.

«Ο Άρης είναι ο καλύτερος παίκτης αυτή τη στιγμή στο Survivor Του εύχομαι να φτάσει μέχρι τον τελικό και είμαι σίγουρος ότι θα τα πάει περίφημα αλλά, Άρη μου συγνώμη, το παιχνίδι θα ήθελα να το πάρει η Μαίη η οποία είναι πραγματικά ένα απλό κορίτσι που έχει βρεθεί εδώ. Από τη στιγμή που έχει μπει στο Survivor πηγαίνει μόνο προς τα πάνω και το αποδεικνύει κάθε μέρα αυτό το πράγμα. Μαίη, σου εύχομαι να πας μέχρι το τέλος γιατί σου αξίζει» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Ταλάντσεβ στον παρουσιαστή του Survivor, Γιώργο Λιανό.

«Η αλήθεια είναι πως όταν ρωτήθηκε ο Τάλα από τον Γιώργο για το ποιον θέλει να δει νικητή στο παιχνίδι, επειδή εκείνη την ώρα ήμουν άσχημα ψυχολογικά και έκλαιγα που φεύγει ο Τάλα, περίμενα να πει εμένα διότι είχαμε κάνει πάρα πολλές κουβέντες μαζί» εξομολογήθηκε, με παράπονο, ο Άρης Σοϊλέδης μιλώντας στην κάμερα του Survivor. «Ξέρεις τι σχέση έχω με την Μαίη και πόσο την αγαπώ και πόσο φίλοι είμαστε εδώ και πάρα πολύ καιρό, αλλά επειδή είχαμε κάνει άπειρες συζητήσεις με τον Τάλα και άπειρα όνειρα για το παιχνίδι και που θέλουμε να φτάσουμε και να φτάσουμε μαζί στους τέσσερις και στους δύο, μου είπε πει πως θέλει να το πάρω εγώ αν δεν το πάρει εκείνος. Το ίδιο του είχα πει και εγώ. Χθες περίμενα να ακούσω το όνομα μου όταν είπε ποιος θέλει να είναι ο νικητής» συμπλήρωσε απευθυνόμενος στην Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Η αλήθεια είναι πως με αυτή την δήλωση λίγο με στεναχώρησε. Ουσιαστικά αν εξαιρέσω τον Τάλα και την Μαίη νομίζω οτι δεν υπάρχει άλλος εδώ μέσα που φεύγοντας θα έλεγε το όνομα μου. Μια μικρή στεναχώρια, λοιπόν, την πήρα από αυτή την ανακοίνωση» συμπλήρωσε ο Άρης Σοϊλέδης στην κάμερα του Survivor.