Survivor: Αποχωρούν εξοργισμένοι από το συμβούλιο – Η κατάσταση ξεφεύγει μετά την ανακοίνωση

Survivor

Πρωτοφανής ένταση στο αποψινό συμβούλιο του Survivor.

Η υποψηφιότητα του Γιώργου Κατσαούνη στο Survivor, είναι μια ακόμα αιτία για τη ρήξη της σχέσης του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου. O αγρότης του ριάλιτι την κατηγορεί για πισώπλατες μαχαιριές και στρατηγικές κινήσεις εναντίον του, βρίσκοντας παράλληλα υποστήριξη στο πρόσωπο της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου.

Οι δύο ομάδες διεκδικούν με πάθος τον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας. Κάθε πόντος είναι σημαντικός, αφού όλοι τους θέλουν όσο τίποτα για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο Survivor. Θα συνεχίσει το σερί νικών της η Μπλε ομάδα ή οι Κόκκινοι θα πάρουν τη ρεβάνς; Ο τραυματισμός της Ασημίνας και η μεταφορά της στο νοσοκομείο παγώνει τους πάντες.

Λίγο αργότερα, Κόκκινοι και Μπλε θα συναντηθούν στο πιο επεισοδιακό Συμβούλιο που έχουμε δει ποτέ στο ελληνικό SURVIVOR. Τα πράγματα ξεφεύγουν μετά την ανακοίνωση των υπολοίπων υποψηφίων για αυτήν την εβδομάδα, το Συμβούλιο διακόπτεται και όταν πια συνεχίζεται, δυο παίκτες δεν είναι παρόντες.

Ποιοι είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση; Ποιοι παίκτες λείπουν από το Συμβούλιο του Νησιού και ποιο θα είναι το μέλλον τους στο SURVIVOR;