Survivor: Αποχώρησε ο Λάμπρος Χούτος!

Λάμπρος Χούτος

Η αντίδραση του Λάμπρου Χούτου όταν άκουσε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του κοινού στο Survivor!

Εκτός του Survivor ο Λάμπρος Χούτος. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με την Λάουρα Νάργες, τον Κώστα Κοκκινάκη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Συγκεκριμένα, ο Μπο, με τον οποίο κάνουν κολλητή παρέα από την αρχή του παιχνιδιού, ήταν εκείνος που τον ψήφισε ως υποψήφιο, έχοντας κερδίσει την ασυλία.

Survivor – Λάμπρος Χούτος: Η αντίδραση του για την ψήφο του …φίλου του Μπο!

Ο Λάμπρος Χούτος ήταν εκείνος που ψηφίστηκε λιγότερο από το κοινό του Survivor και δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή του στο παιχνίδι, λίγο πριν την ένωση των δύο ομάδων. Στην ανακοίνωση της αποχώρησης του Λάμπρου Χούτου, τα δυο κορίτσια, η Ευρυδίκη και η Λάουρα δεν έκρυψαν τη θλίψη τους. Ο ίδιος ο Λάμπρος Χούτος, αρκέστηκε να πει:

«Φεύγω από εδώ πλούσιος από εμπειρίες και συναισθήματα. Έχω κάνει φίλους τους οποίους θα τους ζήσω και μετά. Και ότι θα πάω να δω την οικογένεια μου και τους φίλους μου για εμένα είναι πολύ σημαντικό, οπότε χαίρομαι για ό,τι έχω περάσει. Νιώθω τυχερός που έζησα αυτή την εμπειρία. Ευχαριστώ το Survivor που μου έδωσε την εμπειρία να τη ζήσω, τους συμπαίκτες μου που με έκαναν και πέρασα όμορφα.

Θέλω να τους πω ότι τους εκτιμώ, τους ευχαριστώ για ό,τι μου έχουν προσφέρει και το χρόνο τους γιατί νομίζω ότι ο χρόνος είναι ό,τι πιο ωραίο δώρο μπορεί να σου κάνει ένας άνθρωπος. Να συνεχίσουν να περνούν όμορφα και να περάσουν ωραία στο πάρτυ» είπε ο Λάμπρος Χούτος φεύγοντας από το Συμβούλιο του Νησιού με τη δάδα του.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!