Survivor: Αποχώρησε η Κατερίνα Χαλικιά!

Survivor

Όλα όσα είπε πριν φύγει από το συμβούλιο του νησιού!

Εκτός Survivor βρίσκεται από σήμερα το βράδυ η Κατερίνα Χαλικιά. Το “ταξίδι” της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ έφτασε στο τέλος του, καθώς ήταν η παίκτρια που έλαβε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό.

[dfp_ads id=236982]

Η Ελένη Χατζίδου σώθηκε για δεύτερη φορά στην ψηφοφορία των τηλεθεατών, οι οποίοι κράτησαν επίσης στο παιχνίδι και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ξέσπασε η Μαρίνα Πήχου κατά συμπαικτών της! «Είναι κομπλεξικοί…»

«Στεναχωρήθηκα, αλλά δεν ήταν στο χέρι μου. Αφού έτσι αποφάσισε ο κόσμος, το σέβομαι κα θα γυρίσω στην Ελλάδα. Εντάξει, έχω στεναχωρηθεί, αλλά μπορώ να το διαχειριστώ, είμαι εντάξει. Εύχομαι στους συμπαίκτες μου να προχωρήσουν και να πάνε όσο καλύτερα γίνεται, να προσέχουν να μη χτυπήσουν και θα τους δω στην Ελλάδα όταν γυρίσουν.

Οι Διάσημοι διέσυραν τους Μαχητές με 10-1 στο αγώνισμα!

Το σημαντικότερο που μου έδωσε το Survivor είναι να δω κι εγώ τα όριά μου κάτω από αυτές τις συνθήκες. Να αγωνιστώ σε ένα άλλο “γήπεδο”, σε κάτι τελείως διαφορετικό από το μπάσκετ. Και γενικά να δω τις αντοχές μου, την πείνα, γιατί δεν το έχω ξαναζήσει να μην έχω να φάω και τη συμβίωση φυσικά κάτω από αυτές τις συνθήκες. Με έκανε πιο δυνατή και ήταν μια τρομερή εμπειρία για μένα», είπε η Κατερίνα Χαλικιά.

Δείτε όλα όσα είπε η Κατερίνα Χαλικιά στο συμβούλιο του Survivor…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!