Survivor: Απίθανο ξεγύμνωμα του Πρίαμου από τον Βασάλο: «Πες τα πράγματα όπως είναι»

Survivor

"Πάρε θέση μια φορά" τόνισε, σε έντονο ύφος, ο παίκτης του Survivor All Star.

Με υψηλούς τόνους και τεταμένες σχέσεις βαδίζουν στην τελική ευθεία του Survivor All Star οι οκτώ φιναλίστ της μπλε και της κόκκινης ομάδας. Μάλιστα, όπως είδαμε στο νέο επεισόδιο της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ, ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν δίστασε να μιλήσει έξω από τα δόντια για τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Αφορμή για αυτό στάθηκε, βεβαίως, η υποψηφιότητα προς αποχώρηση του γοητευτικού personal trainer. «Ο Μάριος ξέρω τι θέλει να κάνει, το κάνει τρεις τέσσερις μήνες αυτό. Γλείψιμο στον Σάκη, γλείψιμο στη Μαριαλένα. Φάνηκε κιόλας ότι δεν αλληλοψηφίζονται μεταξύ τους, η Μαριαλένα βγήκε και πάνω και είπε πως «δεν μπορώ να τον ψηφίσω γιατί τον εκτιμώ πάρα πολύ οπότε ψηφίζω Μπόγδανο». Μια χαρά λοιπόν πέτυχε το κόλπο του».

«Στο συμβούλιο δεν πήρε θέση, αφήνει πάντα τους άλλους να μιλήσουν. Δεν γίνεται όμως έτσι παιδιά . Δεν θα τα λέει ένας ή δύο άνθρωποι αυτά που σκέφτονται. Δεν θα σε κρίνει κάποιος αρνητικά άμα πεις τα δεδομένα ή τα γεγονότα. Πάρε θέση μια φορά».

«Θα πας τελικό αλλά πως θα πας τελικό; Με τις δημόσιες σχέσεις; Όχι, πήγαινε στον τελικό με την προσωπικότητα σου και πες τα πράγματα έτσι όπως είναι» πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην κάμερα του Survivor All Star το βράδυ της Τετάρτης.