Survivor: Απίθανη εξομολόγηση του Ατακάν για την Κατερίνα Δαλάκα στην τουρκική τηλεόραση!

Survivor

"Κάθε άντρας μπορεί να εντυπωσιαστεί από εκείνη, γιατί είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον, αλλά αν της αρέσω θα κάνω τα πάντα για να μου αρέσει κι εμένα".

Ο Atakan Isiktutan αποχώρησε πρόσφατα από το Survivor και φιλοξενήθηκε στο Survivor Πανόραμα της Τουρκίας. Εκεί, λοιπόν, ανάμεσα στις απορίες που είχαν οι παρουσιαστές, ήταν και ποια είναι στην πραγματικότητα η σχέση του με την Κατερίνα Δαλάκα. Έτσι, τον ρώτησαν αν υπάρχει κάτι μεταξύ τους και αν η Κατερίνα είναι ερωτευμένη μαζί του. Ο Ατακάν, αρχικά, αρνήθηκε πως υπάρχει οτιδήποτε ερωτικό ανάμεσά τους: «Δεν ήρθε ποτέ να μου πει ότι της αρέσω. Ζήτησε μετάφραση μόνο για να μου πει πως είμαι καλό παιδί. Επίσης, μου είπε ότι της αρέσει η ψυχή μου, ο χαρακτήρας μου και όσο και να έχανα είπε ότι της άρεσε το πως είμαι ως αθλητής. Γι’ αυτό μου είπε ότι με θέλει στην ομάδα της, ότι με βλέπει σαν νικητή. Είχαμε μια καλή φιλία. Μπορώ να πω ότι ήταν μια στενή φιλία. Εκείνη μου είπε ότι βλέπει το θέμα επαγγελματικά, όπως κι εγώ. Είναι δυνατόν να ζήσεις κάτι ερωτικό εκεί πέρα; Δεν μπορείς να δεις κάποιον ερωτικά γιατί έχεις χάσει τις ορμόνες σου. Η Δαλάκα ποτέ δεν ήρθε να μου πει ότι της αρέσω. Μου είπε ότι είμαι ωραίο παιδί».

Ήταν αυτή η τελευταία φράση του Ατακάν που προκάλεσε χαμό στην εκπομπή και οι παρουσιαστές άρχισαν να κάνουν ακόμα περισσότερες ερωτήσεις για την Κατερίνα Δαλάκα. Ο διάλογος κατέληξε ως εξής:

  • Θα γίνει κάτι μεταξύ σας;
  • Εγώ να ξεκαθαρίσω κάτι. Όταν ήμουν στο Survivor, η καρδιά μου ήταν κλειστή. Δεν ξέρω τι θα γίνει μετά το Survivor, εκείνη έχει πολύ αθώα καρδιά. Κάθε άντρας μπορεί να εντυπωσιαστεί από εκείνη, γιατί είναι ένας υπέροχος άνθρωπος.
  • Καταλαβαίνουμε ότι ήδη κάτι υπάρχει μεταξύ σας. Έχετε πρόβλημα επικοινωνίας όμως…
  • Έχω ξεκινήσει μαθήματα αγγλικών. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον, αλλά αν της αρέσω θα κάνω τα πάντα για να μου αρέσει κι εμένα. 

Διαβάστε όλα τα νέα για το Survivor εδώ…