Survivor: Απίστευτο θάψιμο από Θεοδωρόπουλο και Αγόρου στον Ηλία Γκότση!

Survivor

Από το κακό στο χειρότερο οι Μαχητές!

Το έλα να δεις γίνεται στην ομάδα των Μαχητών του Survivor, αφού η ομάδα φαίνεται ότι δεν έχει καταφέρει ακόμα να ενωθεί όπως έχει συμβεί στην ομάδα των Διασήμων. Οι παίκτες δεν λένε να τα βρουν…

[dfp_ads id=236982]

Λίγο μετά τον αγώνα και την ήττα των Μαχητών, άρχισε ένα τρελό θάψιμο του Θοδωρή Θεοδωρόπουλου και του Νικόλα Αγόρου για τον Ηλία Γκότση με αφορμή την ψήφο του προς την Μαρίνα Πήχου, η οποία και αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα. Τον αποκάλεσε διπρόσωπο και «εγκέφαλο» κλίκας.

«Δεν με ενδιαφέρει πότε θα φύγω, αν θα φύγω τώρα ή αν θα φύγω σε λίγο καιρό, απλά αυτό που θέλω είναι να φανεί ο καθένας τι είναι. Αυτό θέλω. Σιχαίνομαι τους διπρόσωπους ανθρώπους», λέει ο Θοδωρής με τον Νικόλα να συμπληρώνει: «Αργά ή γρήγορα θα φανεί… Οι διπρόσωποι άνθρωποι και έξω στον κόσμο και εδώ, δεν εξελίσσονται, δεν πηγαίνουν μπροστά. Αργά ή γρήγορα θα φανεί».

Έφαγε μπουνιά με το σακί η Ντάρια! Μια καταστροφή η κούρσα της!

Ενώ λίγο αργότερα το μοντέλο αποκάλυψε στην κάμερα του Survivor: «Την μία ομάδα, που νομίζουν ότι βγάζουν προτεινόμενο όποιον θέλουν και αυτό θα φανεί και στη συνέχεια όπως βέβαια έχει γίνει ήδη τώρα, την παρακινεί ο Ηλίας. Είναι προφανές αυτό απλά κάποιοι πάνε με τα νερά του γιατί φοβούνται επειδή βλέπουν ότι στη ζυγαριά τα περισσότερα άτομα είναι εκεί».

Μάλιστα μετά στην παραλία αποκαλύφθηκε κάτι ακόμα για τον Ηλία από τον Θοδωρή: «Έφυγε η Μαρίνα και κάνει ότι στεναχωρήθηκε ο Ηλίας και μετά στη βάρκα γέλαγε. Και μου λέει η Ντάρια καλά αυτός δεν λυπήθηκε που έφυγε η Μαρίνα; Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο!».

Δείτε όλα όσα είπαν μακριά από όλους…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!