Survivor: Απελπισμένος ο Παπαδόπουλος – «Έχω απέναντί μου την Ευρυδίκη με τόσους followers, έχω τελειώσει»

Survivor

Survivor: "Εμένα πάνε να φάνε. Ένα απλό λαϊκό παιδί".

Τις δυνάμεις τους μετρούν οι τρεις πρώτοι υποψήφιοι της εβδομάδας στο Survivor με τον Κώστα Παπαδόπουλο να βλέπει ότι ο ίδιος βρίσκεται σε δεινή θέση λόγω της δημοτικότητας των υπολοίπων. Ο παίκτης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους followers που έχει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο Instagram.

«Το είπε άλλωστε κι ο Βασάλος ότι δεν φοβάμαι ότι θα φύγει η Ευρυδίκη, είναι δυνατή, μου το έχει αποδείξει. Μα φυσικά με 200.000 ακόλουθους που έχει στο Instagram, πώς να φοβάται ότι θα φύγει. Ο Μαρτίκας έχει παραμείνει 13 φορές όταν ήταν υποψήφιος. Εμένα πάνε να φάνε. Ένα απλό λαϊκό παιδί… Είμαι ένας αληθινός Survivor κι αγαπητός στον κόσμο, είμαι δίπλα στον κόσμο κι έχω βοηθήσει πολλούς. Έχω κι εγώ ένα μικρό κοινό που με αγαπά και με στηρίζει.

Πώς μου την έφεραν και την πάτησα έτσι; Να έχω απέναντί μου τον Μαρτίκα, ο οποίος έχει βγει τόσες φορές υποψήφιος κι έχει παραμείνει και την Ευρυδίκη με τόσους followers στο Instagram. Πάει έχω τελειώσει» είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος, μην βλέποντας πολλές πιθανότητες παραμονής του στο Survivor.