Survivor: Απασφάλισε ο Μαρτίκας κατά της Ασημίνας

Survivor

Survivor: Ο Μαρτίκας για άλλη μια φορά εναντίον της Ασημίνας.

Κατά της Ασημίνας Χατζηανδρέου στράφηκε ο Σπύρος Μαρτίκας στο Survivor και για το γεγονός πώς αντέδρασε με την υποψηφιότητά της.

«Είχε τρελαθεί για το αν θα βγει υποψήφια. Γιατί να μην βγει; Αγωνιστικά είναι η δεύτερη χειρότερη μετά από εμένα. Η συμπεριφορά της είναι από τις πιο πονηρές και κακές, που έχουν παρουσιαστεί φέτος στο Survivor. Συμπεριφέρεται με το χειρότερο τρόπο στον οποιονδήποτε χωρίς κανένα δισταγμό μόνο και μόνο για να ξεφύγει η ίδια από την κακιά συγκυρία που δεν την ευνοεί. Αυτό το κάνει από την πρώτη εβδομάδα.

Ασημίνα μου το Survivor είναι ένα παιχνίδι ζωής που μέσα από αυτό μαθαίνεις να συμπεριφέρεσαι καλύτερα… Αν δεν έχεις διδαχθεί πως κάποιος στέκεται απέναντι σε άλλους, δεν νομίζω ότι θα σου δοθεί ευκαιρία για να το μάθεις… Στέκεσαι φοβισμένη απέναντι στην υποψηφιότητά σου και στην κρίση του κόσμου. Γιατί; Νιώθεις ότι δεν έχεις κάνει κάτι σωστά; Ότι ο κόσμος έχει απογοητευτεί από τη συμπεριφορά σου; Αν νιώθεις καλά με τη συνείδησή σου, δεν ξέρω γιατί φοβάσαι. Θα μας απαντήσει ο κόσμος σε λίγες ημέρες» σημείωσε ο Σπύρος Μαρτίκας.