Survivor: Απασφάλισε η Ασημίνα για τη Δαλάκα – «Με είπε ψεύτρα, κάποιους τους έχει ρουφήξει το παιχνίδι»

Survivor

Βγήκαν τα μαχαίρια ανάμεσα στις δύο συμπαίκτριες.

Μία έντονη διαφωνία είχαν στο αποψινό (6/2) επεισόδιο του Survivor η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα. Οι δύο παίκτριες της κόκκινης ομάδας ήρθαν σε ρήξη αμέσως μετά τη νίκη των Διασήμων, με αφορμή τον τρόπο που κανονίζονται τα ματσαρίσματα και το γεγονός ότι κάποιοι συμμετέχοντες ευνοούνται, επιλέγοντας μόνο αδύναμους παίκτες.

«Σήμερα μπροστά σε όλους προσπάθησα να εξηγήσω πώς έχουν τα πράγματα γύρω από μένα. Προσωπικά νιώθω αδικία σε σχέση με το τι ρόλο βαράω εδώ μέσα. Πιο πολύ έχει να κάνει με το πώς ματσαριζόμαστε και με το ποιες πρωτοβουλίες δίνονται σε ποιους. Εγώ πάντα κάνω πίσω και δίνω την ευκαιρία στους άλλους. Δεν γίνεται όμως να έχω συνέχεια εγώ το φιλότιμο», είπε αρχικά η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Θεωρώ ότι είμαι εντάξει απέναντι στην ομάδα μου. Δεν κοιτάζω ούτε το εγώ μου, ούτε τα στατιστικά μου αλλά από ό,τι φαίνεται κάποιοι τα κοιτάνε. Νιώθω αδικία», τόνισε η παίκτρια των Διασήμων στο προσωπικό της cue.

«Έχω αποδείξει σε όλα τα Survivor ότι μπαίνω στο 9, μπαίνω στα flag race, δεν φοβάμαι κανέναν παίκτη και μπαίνω όποτε η ομάδα μου το χρειαστεί. Θεωρώ ότι αυτή η συζήτηση δεν θα είχε γίνει, εάν η Ασημίνα είχε κερδίσει τη Δώρα. Έχασε και της βγήκαν αυτά τα νεύρα», απάντησε η Κατερίνα Δαλάκα για το περιστατικό με την Ασημίνα στο Survivor.

«Έχω αποδείξει σε όλα τα Survivor ότι μπαίνω στο 9, μπαίνω στα flag race, δεν φοβάμαι κανέναν παίκτη και μπαίνω όποτε η ομάδα μου το χρειαστεί», επισημαίνει η πρώην νικήτρια του παιχνιδιού.

«Η Κατερίνα προσωπικά με είπε ψεύτρα, είπε πολύ βαριές κατηγορίες για μένα σήμερα. Το ψεύτρα το κρατάω. Μόνο ψεύτρα δεν είμαι, είμαι ντόμπρα. Δεν ήρθα εδώ με το εγώ μου, θέλω να μείνω στο παιχνίδι για το διάστημα που έχω βάλει εγώ στο μυαλό μου και να επιστρέψω στην οικογένειά μου. Δεν είναι η ζωή μου το Survivor αλλά κάποιους τους έχει ρουφήξει το παιχνίδι», σχολίασε η Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά τη διαφωνία της με τη συμπαίκτριά της.