Survivor: Απαρηγόρητος ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ λίγο πριν την αποχώρηση

Survivor

Ξέσπασε σε δάκρυα ο παίκτης του Survivor.

Υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor είναι για μια ακόμη φορά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος όμως δυσκολεύεται να διαχειριστεί αυτή την προοπτική όπως παρακολουθήσαμε στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης.

Σε αυτό, λοιπόν, ο γνωστός make up artist και παίκτης της μπλε ομάδας του Survivor δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τη συναισθηματική του φόρτιση και απομονώθηκε από τους συμπαίκτες του. Όταν, όμως, ο Γιώργος Ταλάντσεβ και η Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου τον πλησίασαν, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ξέσπασε σε δάκρυα.

«Ξύπνησα πολύ συγκινημένος σήμερα χωρίς να ξέρω τον λόγο. Ίσως να είναι ο τελευταίος μου αγώνας, δεν είναι ότι με ενόχλησε κάτι ιδιαίτερο. Ίσως είναι η τελευταία μου μέρα στο παιχνίδι. Απλά στην αρχή δεν με ένοιαζε τόσο γιατί ήταν η αρχή αλλά τώρα έχω δεθεί με πάρα πολλά πράγματα. Μπορεί να με ενοχλεί ότι μου λείπει η μάνα μου, μου λείπουν οι φίλοι μου, μου λείπουν οι συνεργάτες μου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ προς τους δυο παίκτες του Survivor.