Survivor – Απαρηγόρητη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με την ήττα: «Με τρώει το μέσα μου»

Survivor

Survivor: "Το παιχνίδι ήταν δικό μας. Εκεί εκνευρίζομαι. Προερχόμαστε από μία ψυχολογία που δεν είναι καλή, είπαμε ότι θα τα δώσουμε όλα και μας έπεσε η ψυχολογία κι εκνευρίζομαι".

Οι Μαχητές ολοκλήρωσαν μια απίστευτη ανατροπή στο Survivor και εξασφάλισαν την αποχώρηση Κόκκινου. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κατέρρευσε για άλλη μία φορά με την ήττα και το γεγονός ότι η νίκη τους έφυγε μέσα από τα χέρια τους.

«Θεωρώ ότι χάσαμε δικό μας παιχνίδι μέσα από τα χέρια μας. Δεν ξέρω τι πήγε λάθος. Ενώ στον πρώτο γύρο κερδίζαμε εύκολα σχετικά με 6-3, στον δεύτερο γύρο έγινε κάτι ή ήμασταν άτυχοι. Στον πόντο του Τάκη με τον Μάριο για ένα χιλιοστό δεν πήραμε τον πόντο. Ο Σάκης πήγε flag race με τον Μάριο. Ο Σάκης είναι άχαστος και σαν να διαλύθηκε το σύμπαν κι έχασε. Ήταν κι ο Μάριος καλός, δεν θέλω να μειώσω την νίκη του» ανέφερε αρχικά η Μαριαλένα στο Survivor.

«Μετά πήγαμε στο μπαράζ κι είχαμε τρεις συνεχόμενες ήττες. Είμαι πολύ νευριασμένη πρώτα με τον εαυτό μου. Μας επηρέασε ψυχολογικά. Δεν ξέρω τι πήγε λάθος. Είμαι νευριασμένη γιατί χάθηκε δικό μας ματς. Τώρα πρέπει να ψηφίσουμε δύο άτομα από την ομάδα μας. Το παιχνίδι ήταν δικό μας. Εκεί εκνευρίζομαι. Προερχόμαστε από μία ψυχολογία που δεν είναι καλή, είπαμε ότι θα τα δώσουμε όλα και μας έπεσε η ψυχολογία κι εκνευρίζομαι. Συγγνώμη παιδιά πάλι κλαίω, πάλι έχω ένταση, αλλά με τρώει το μέσα μου» έκλεισε η Μαριαλένα στο Survivor με δάκρυα στα μάτια.