Survivor: Απαράδεκτη ενέργεια από τον Σχίζα στον Καραγκούνια – «Είσαι τρελός»

Survivor

Άνευ προηγουμένου έκρηξη από τον Στάθη Σχίζα στο Survivor!

Στον στίβο μάχης του Survivor ρίχθηκαν, το βράδυ της Κυριακής, ο Στάθης Σχίζας και ο Τάκης Καραγκούνιας προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθεια των ομάδων τους στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα.

Το τελευταίο μέρος  του αγωνίσματος, ωστόσο, έμελλε να αφήσει τόσο τους υπόλοιπους παίκτες όσο και τους τηλεθεατές του Survivor με το στόμα ανοιχτό!

Και αυτό γιατί ο Στάθης Σχίζας κινήθηκε επιθετικά προς τον αντίπαλο του, Τάκη Καραγκούνια σπρώχνοντας τον πρώτα με το σώμα του και στη συνέχεια πετώντας ένα μπαλάκι στην πλάτη του. «Είσαι τρελός ρε μαλ…κα; Σου έριξα νεγώ αγκωνιά; Είσαι τρελός; Ρε είναι τρελός, ρε! Με πέτυχες στον αγκώνα ρε μαλ..κα» φώναξε, αμέσως, ο Τάκης Καραγκούνιας με τους υπόλοιπους παίκτες να προσπαθούν να συγκρατήσουν τους δυο τους χωρίζοντας τους.

«Σε χτύπησα εγώ ρε Στάθη; Ρε Στάθη, είσαι τρελός ρε μαλ…κα;» πρόσθεσε, εμφανώς στρεσαρισμένος, ο παίκτης της μπλε πλέον ομάδας.

Το συγκεκριμένο συμβάν, βεβαίως, «καταδίκασε» ως απαράδεκτο και ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός για να εκφράσει στη συνέχεια «συγνώμη» ο Στάθης Σχίζας προς τον Τάκη Καραγκούνια.