Survivor: Η αντίδραση του Σπαλιάρα που αντιλαμβάνεται πως δεν είναι επιθυμητός από ολόκληρη την ομάδα του

Survivor

Τι θα γίνει στο αποψινό επεισόδιο του Survivor;

Ο Γιάννης Σπαλιάρας, η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου και ο Ορέστης Τσανγκ από την ομάδα των «Μαχητών» είναι οι τρεις παίκτες υποψήφιοι προς αποχώρηση, σύμφωνα με την ψηφοφορία που έγινε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor στο «Συμβούλιο του Νησιού». Μια ψηφοφορία που έδωσε έξι ψήφους στον Γιάννη Σπαλιάρα.

Ο αγώνας ασυλίας

Ο πρώτος αγώνας ασυλίας μετά την ένωση των δύο ομάδων διεξήχθη χθες και οι παίκτες όσο ενωμένοι κι αρμονικά κι αν ζουν στην ίδια παραλία τόσο ανταγωνιστικοί είναι όταν βρίσκονται στο πεδίο μάχης. Όπως έχουν επανειλημμένως δηλώσει «Διάσημοι» και «Μαχητές», ο αγώνας ασυλίας είναι ο σημαντικότερος αγώνας του Survivor κι όσο περνάει ο καιρός και αριθμητικά οι παίκτες λιγοστεύουν από κάθε ομάδα, συντρέχει ένας επιπλέον σοβαρός λόγος να θέλουν να κερδίζουν την ασυλία.

Η τηλεθέαση

Η τηλεθέαση στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ χτύπησε για μια ακόμη φορά κόκκινο. Στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 62,5%, ενώ στο σύνολο έφτασε 50,7%.

Με σκορ 10-1 οι «Διάσημοι» πήραν τη νίκη σ’ ένα αγώνισμα που δεν απαιτούσε ταχύτητα, ισορροπία και ευστοχία, αλλά μόνο μυϊκή δύναμη.

Η ψηφοφορία

Στο «Συμβούλιο του Νησιού» ο Γιάννης Σπαλιάρας τέθηκε ο πρώτος παίκτης προτεινόμενος προς αποχώρηση με έξι ψήφους, μετά την ψηφοφορία των συμπαικτών του, ενώ ο Κώστας Αναγνωστόπουλος  και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, που κέρδισαν την ατομική ασυλία, ψήφισαν τον Ορέστη Τσανγκ και την Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου αντίστοιχα.

Στο αποψινό επεισόδιο

Τι θα γίνει στο αποψινό επεισόδιο του Survivor; Πώς θα είναι το κλίμα στην παραλία μεταξύ των παικτών των «Μαχητών»; Πώς θα αντιδράσει ο Γιάννης Σπαλιάρας που μετά τη χθεσινή ψηφοφορία αντιλαμβάνεται πως δεν είναι επιθυμητός από ολόκληρη την ομάδα του; Ποια θα είναι η ψυχολογική κατάσταση της Ελισάβετ που για πολλοστή φορά βρίσκεται προτεινόμενη προς αποχώρηση; Ποιες συζητήσεις θα γίνουν στην παραλία μεταξύ «Μαχητών» και «Διασήμων» σχετικά με την ψηφοφορία;

Ένα ακόμη εντυπωσιακό επεισόδιο του Survivor προβάλλεται απόψε το βράδυ στις 9 από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ με τις δυο ομάδες να αγωνίζονται για το έπαθλο του φαγητού. Δράση, αγωνία και ανατροπές μέχρι την τελευταία στιγμή αναμένεται να κεντρίσουν και πάλι το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Αλλάζουν οι ισορροπίες στο Survivor! Η στάση του Σπαλιάρα απέναντι στους Μαχητές [vid]