Survivor: Η αντίδραση του μισθοφόρου για τους νέους κανόνες στα αγωνίσματα!

Survivor

Όλα όσα είπε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος...

Οι κανόνες του Survivor άλλαξαν, μετά τον τραυματισμό της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, καθώς τα αγωνίσματα έγιναν ατομικά. Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ωστόσο, δεν φαίνεται να έχει και ιδιαίτερη συμπάθεια στο νέο σύστημα που υπάρχει στα παιχνίδια, καθώς όπως τόνισε, έπρεπε να είναι πιο δίκαιο.

[dfp_ads id=236982]

«Ήρθε ο Ντάνος και με ρώτησε “τι λένε έξω για μένα;”! Του είπα ότι…»

«Να παίξουμε όλοι με όλους τις ίδιες φορές. Να είναι δίκαιο. Και όποιος κερδίζει να παίρνει έναν πόντο ή να αφαιρείται πόντος από αυτόν που χάνει. Οι πόντοι πρέπει να είναι όσοι και οι παίκτες, θεωρητικά, για να πάει στο μηδέν. Για να μπορέσεις να παίξεις με όλους τους παίκτες από μία φορά. Δηλαδή, όλοι οι παίκτες είμαστε εφτά. Εφτά και εφτά, 14, άρα από 13 παιχνίδια ο καθένας πρέπει να παίξουμε. Άρα, πρέπει να βάλουν ή 13 παιχνίδια, από μία φορά ο καθένας ή 26», είπε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

«Φώναζε και τσίριζε η Ευρυδίκη! Την ακούγαμε από μακριά και λέει η Κολιδά…»

Οι νέοι κανόνες στα αγωνίσματα του Survivor…

Ο τραυματισμός που υπέστη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη άλλαξε τα δεδομένα στο Survivor και πλέον τα αγωνίσματα γίνονται ατομικά. Ο κάθε παίκτης θα παίζει με όλους ανεξαρτήτως και μόνο ένας θα καταφέρνει να κερδίζει το πολυπόθητο έπαθλο.

Ο κάθε παίκτης, λοιπόν, θα έχει πέντε ζωές. Κάθε φορά που θα χάνει, θα του αφαιρείται και μία, ενώ σε περίπτωση που τις χάσει όλες, τότε αυτομάτως βγαίνει από τα αγώνισμα. Μεγάλος νικητής θα ανακηρύσσεται ο παίκτης που θα καταφέρει να κρατήσει έστω και μία ζωή.

Δείτε όσα είπε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος στους συμπαίκτες για τους κανόνες του Survivor…