Survivor: Αντιδράσεις στο “Πανόραμα” κατά του Νίκου Θωμά! «Ήταν προσβλητικό αυτό…»

Survivor

«Πρέπει να έχεις σεβασμό στον άνθρωπο που είναι απέναντί σου, που ζει μαζί σου ακριβώς τα ίδια πράγματα. Πρέπει να έχεις σεβασμό μόνο και μόνο γι’ αυτό».

Ο Νίκος Θωμάς, στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, χαρακτήρισε τους Διάσημους ως “χελώνες”, αναφερόμενος στον γνωστό μύθο του Αισώπου. Η συγκεκριμένη ατάκα προκάλεσε την αντίδραση των παικτών, ενώ σήμερα στο Πανόραμα σχολίασαν αντιστοίχως αυτή τη δήλωση.

[dfp_ads id=236982]

«Ο Νίκος έσκαψε το λάκκο κι έπεσε μόνος του μέσα. Ήθελε να πει κι αυτός μια παροιμία και δεν… Ήταν τελείως άστοχο, αλλά δεν πιστεύω ότι είχε τόσο κακή πρόθεση. Θέλω να πιστεύω ότι δεν ήθελε ουσιαστικά να τους προσβάλλει, αλλά ήταν προσβλητικό το σχόλιο αυτό.

Η αποκάλυψη Βασάλου – Νάργες για την απαγόρευση που είχαν από την παραγωγή!

Και όχι μόνο επειδή έχεις αυτούς τους αθλητές απέναντί σου, οποιοσδήποτε κι αν ήταν. Δεν το κάνεις αυτό. Πρέπει να έχεις σεβασμό στον άνθρωπο που είναι απέναντί σου, που ζει μαζί σου ακριβώς τα ίδια πράγματα. Πρέπει να έχεις σεβασμό μόνο και μόνο γι’ αυτό», είπε η Λάουρα Νάργες.

«Αυτό είναι το πιο ειρωνικό, ότι το λες αυτό απέναντι σε Ολυμπιονίκες, πρωταθλητές…», σχολίασε από την πλευρά της η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ενώ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πρόσθεσε πως ήταν προσβολή για την αντίπαλη ομάδα.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στον αέρα του Survivor Πανόραμα…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!