Survivor: Αντιδράσεις από Βαλαβάνη και Βασάλο για τα νέα δεδομένα του παιχνιδιού!

Survivor

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους για τα όσα ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης σχετικά με το Survivor.

Η ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη άφησε έκπληκτους Μαχητές, Διάσημους και τηλεθεατές του Survivor την περασμένη Τετάρτη. Όπως ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης μετά την αποχώρηση του Γιώργου Χρανιώτη δεν έγινε ένωση, αλλά οι παίκτες συνεχίσουν να αγωνίζονται ως δύο ομάδες. Το μεγάλος βάρος πέφτει στον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος στο κάθε αγώνισμα θα παίζει με όλους τους Μαχητές. Δηλαδή, στα παιχνίδια θα παίρνουν μέρος και οι πέντε Μαχητές απέναντι στους δύο Διάσημους. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θα παίζει μόνο κόντρα στην Σάρα Εσκενάζυ, ενώ ο Ντάνος κόντρα στους υπόλοιπους τέσσερις Μαχητές εναλλάξ.

Survivor: “Κόκαλο” οι παίκτες με την ανακοίνωση του Τανιμανίδη! Η ανατροπή που αλλάζει τα δεδομένα

Τα νέα δεδομένα επεξεργάστηκαν το βράδυ μετά το συμβούλιο τόσο οι Διάσημοι, όσο και οι Μαχητές, με την κάθε ομάδα θα προσπαθεί να ζυγίσει τα υπέρ και τα κατά. Κανένας ωστόσο δεν φάνηκε ευχαριστημένος με αυτή την αλλαγή του παιχνιδιού.

[dfp_ads id=236982]

«Το σίγουρο είναι ότι κανένας από τους δυο μας δεν τα παρατάει» σχολίασε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ωστόσο η Ευρυδίκη δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια της:

Βαλάβάνη: «Το σίγουρο είναι ότι αυτό το σύστημα δε μας ευνοεί καθόλου.»

Αγγελόπουλος: «Δεν πειράζει.»

Βαλαβάνη:«Εν τω μεταξύ, εγώ δεν συμφωνώ καθόλου με αυτό το ότι εμείς θα έχουμε πλεονέκτημα, ή μάλλον εσύ θα έχεις το πλεονέκτημα, θα έχεις βρει στόχο και πατήματα και… Ναι μεν, αλλά.»

Survivor: Γιατί έβαλαν τον Αγγελόπουλο να παίξει εναντίον όλων των Μαχητών;

Στο μεταξύ στην καλύβα των Μαχητών, ο Κωνσταντίνος Βασάλος έκρινε κι εκείνος πως αυτή η εξέλιξη του παιχνιδιού δεν είναι ωραία: «Δεν μου αρέσει αυτή η εξέλιξη στο παιχνίδι. Δεν είναι ωραίο να βλέπεις ένα άτομο να αγωνίζεται με τέσσερις άντρες. Δεν είναι ωραίο για πολλούς λόγους, αλλά έτσι είναι τα πράγματα, έτσι θα πορευτούμε.»

«Ας πρόσεχαν κι ας μην έχαναν ασυλίες, τι φταίμε εμείς δηλαδή;» σχολίασε ο Μάριος Ιωαννίδης.

«Εμείς φταίμε βασικά γιατί εμείς τους διώξαμε» απάντησε ο Κώνσταντίνος.