Survivor: Άντε γεια, του είπε και το πήρε βαριά – «Το κάνουν για το ριάλιτι, το διογκώνουν»

Survivor

Απασφάλισε ο Σάκης Κατσούλης στο Survivor All Star!

Σε ένα ξέσπασμα άνευ προηγουμένου προχώρησε στο Survivor All Star, το βράδυ της Πέμπτης, ο Σάκης Κατσούλης στο νέο επεισόδιο που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Αφορμή στάθηκε τόσο η διαμάχη του Τάκη Καραγκούνια με τους δύο πάγκους όσο και το… «άντε γεια» που του είπε ο Νικόλας Αγόρου.

Έτσι, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγωνίσματος επάθλου, ο Σάκης Κατσούλης πήρε τον λόγο από τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό και ξεσπάθωσε. «Το λάθος που γίνεται μεταξύ των ομάδων, νομίζω πως θα το καταλάβουν όλοι όσοι κρατάνε τη λογική τους κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλά και πριν και μετά, όταν υπάρχει ένταση είναι η δικαιολογία όλων. «Είχα ένταση και είπα αυτό». Παιδιά, στην ένταση φαίνεται ο άνθρωπος και στην ένταση κρίνεται ο άνθρωπος. Όταν στην ένταση πεις 10 βρισιές, το ίδιομ κρατώ εγώ και όταν θα είσαι ήρεμος». «Όταν λοιπόν, Τάκη που σ’ αγαπώ πάρα πολύ, έχεις ξεφύγει, είσαι έντονος και προς εμάς και προς τους συμπαίκτες σου».

«Νικόλα μου, σε συμπαθώ πάρα πολύ και είσαι πέντε μέρες στο παιχνίδι. Θα στο πω πάλι επειδή υπήρξε μια κουβέντα πριν μεταξύ μας. Χάνω και λες «άντε γεια». Είναι η τέταρτη φορά που έρχεσαι προς την ομάδα μας και ζητάς συγγνώμη. Εγώ θα σου πω κάτι. Η συγγνώμη είναι αποδεκτή και δείχνει έναν άνθρωπο με ανωτερότητα αλλά τέταρτη συνεχόμενη φορά σε πέντε αγωνίσματα είναι πολύ. Επειδή έχεις ένταση σαν παιδί, προσπάθησε το «άντε γεια» να το πεις από μέσα σου γιατί μειώνεις τον παίκτη που είναι απέναντι σου».

«Προφανώς το πήρες λίγο λάθος. Δεν είναι η τέταρτη φορά αλλά η πρώτη. Το «άντε γεια» είναι μια έκφραση που δεν την είπα σε σένα, το είπα πάνω στην ένταση του αγώνα. Από τη στιγμή όμως που το πήρες αρνητικά, αμέσως ήρθα και σου ζήτησα συγγνώμη. Αν το εννοούσα έτσι το «άντε γεια», πίστεψε με, δεν θα ερχόμουν να σου ζητήσω συγγνώμη. Γιατί κάποιοι μπορεί να το κάνουν έτσι για το ριάλιτι και να το διογκώνουν, εγώ δεν είμαι τέτοια φάση» αποκρίθηκε, με τη σειρά του, ο Νικόλας Αγόρου στο Survivor All Star της Πέμπτης.