Survivor: Αγγελόπουλος και Μπο κάνουν προγνωστικά για την αποχώρηση!

Survivor

Ποιος παίκτης θα φύγει από το Survivor σύμφωνα με τα όσα σκέφτονται ο Μπο και ο Γιώργος Αγγελόπουλος;

Η αποχώρηση της Τετάρτης 17/5 στο Survivor είναι πολύ σημαντική για τους παίκτες που έχουν μείνει λίγοι πλέον μέσα στο παιχνίδι. Όποιος παίκτης και να φύγει τα πράγματα αλλάξουν αγωνιστικά για τις ομάδες, καθώς οι επιλογές στα ματσαρίσματα πλέον είναι περιορισμένος.

Survivor: Υποψήφιοι προς αποχώρηση Γιάννης Σπαλιάρας, Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου και Σάρα Εσκενάζυ!

Λίγο πριν το συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Μπο σχολίαζαν τους υποψήφιους προς αποχώρηση από το Survivor, δίνοντας τα δικά τους προγνωστικά.

[dfp_ads id=236982]

«Είναι πολύ σημαντικό το αποτέλεσμα της σημερινής αποχώρησης. Για το αν θα μας βοηθήσει πολύ αγωνιστικά. Πες ότι φεύγει η Σάρα και επιφορτιστεί ο Γιάννης και η μικρή συνολικά μπορεί να παίξει το ρόλο του σαν ομάδα προς ομάδα. Να υπάρχει κόπωση… Λεπτές ισορροπίες και λεπτές διαφορές. Μπορεί να πάρεις μια νίκη και από ψυχολογικούς και μόνο παράγοντες να υπερτερείς μετά» έλεγε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ενώ το ένστικτο του Μπο του έλεγε πως θα φύγει η Σάρα: «Ενστικτωδώς εγώ νομίζω ότι θα φύγει η Σάρα. Απλά σκέφτομαι μήπως είναι αυτό που είναι καλύτερο για την ομάδα μου και το σκέφτομαι πιο πολύ και το θέλω; Όχι. Τα συμπαθώ και τα δυο κορίτσια πάρα πολύ.»

Survivor: «Η κίνηση της παραγωγής να αλλάξει το προφίλ του Αγγελόπουλου είναι πολύ έξυπνη»

Λίγο μετά μάλιστα ο ίδιος αστειευόταν με την Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου και το μεγάλο ρεύμα που φαίνεται να έχει, αφού έχει βγει πολλές φορές προτεινόμενη και παραμένει στο Survivor: «Έτσι όπως είναι η τριάδα από την απέναντι ομάδα, σαν πρόγνωση, βλέπω ότι μάλλον θα αποχωρήσει η Σάρα. Αμέσως μετά είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας και η επόμενη κοπέλα νομίζω ότι δεν θα φύγει ποτέ. Θα τελειώσει το Survivor, θα μείνει εδώ άλλους τρεις μήνες μόνιμη κάτοικος, το έχει αποδείξει. Ο κόσμος τη θέλει εδώ για κάποιο λόγο και την έχει κάνει ένα με το τοπίο.»

Και ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχοντας στο μυαλό τους τις προηγούμενες ψηφοφορίες του κοινού και πόσο δυνατοί έχουν αποδειχθεί ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου πρέβλεψε πως από το Survivor θα αποχωρήσει η Σάρα Εσκενάζυ. «Είναι δύσκολη η πρόβλεψη για το ποιος θα φύγει. Ο Γιάννης και η Ελισάβετ έχουν δείξει ότι για να είναι μέχρι εδώ, τους στηρίζει κάποιο κοινό το οποίο έχουν και η μόνη που δεν έχει τεσταριστεί είναι η Σάρα. Αγωνιστικά δεν έχουν πάρα πολύ μεγάλες διαφορές. Η Σάρα είναι ίσως πιο ανθεκτική ως σωματότυπος, όμως και η Σάρα δείχνει σημάδια βελτίωσης και είναι ένα δίλημμα για τον κόσμο για το ποια γυναίκα να κρατήσει.» ανέφερε συγκεκριμένα.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!