Survivor – Ανδρέας Ματθαιακάκης: «Είπα στην Ασημίνα να κόψει το δούλεμα»

Survivor

"Ακόμα και την ώρα της αποχώρησης μου από το Survivor μου έδωσε το χέρι" ανέφερε ο Ανδρέας Ματθαιακάκης.

Στο πλατό του Love It βρέθηκε, λίγες μέρες μετά την αποχώρηση από το Survivor, ο Ανδρέας Ματθαιακάκης προκειμένου να συναντήσει την Ιωάννα Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ. Εκεί, μεταξύ άλλων, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης ξεσπάθωσε κατά της Ασημίνας Χατζηανδρέου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Ματθαιακάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με την Ασημίνα δεν είχαμε καμία σχέση. Είναι ένα άτομο που πρέπει και οφείλει να πάει στην τριάδα γιατί παίζουμε σε ένα παιχνίδι Survivor, το οποίο είναι αγωνιστικό και έχει να κάνει και με την δουλειά στην καλύβα και με τα πάντα, οπότε άτομα όπως ο Άρης ή η Ασημίνα πρέπει να πάνε στον τελικό. Σαν άτομο όμως δεν μου κάνει, σε όλο το παιχνίδι δεν ανταλλάξαμε ούτε μία κουβέντα. Ακόμα και την ώρα της αποχώρησης μου έδωσε το χέρι και της λέω άστο, ουσιαστικά της είπα να κόψει το δούλεμα γιατί ήθελα να το ζήσω μόνος μου».

«Το ένιωθα ότι θα φύγω, γιατί ο Τάκης παίζει στο μισό επεισόδιο και ο Μαρτίκας με τη Μυριέλλα επειδή έχουν βγει ξανά υποψήφιοι έμειναν. Είχα επίγνωση της κατάστασης. Ο Τάκης μονοπωλεί το ενδιαφέρον στα πάντα, οπότε λέω ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ήρθε η ώρα μου» πρόσθεσε, ακόμα, ο πρώην παίκτης του Survivor, Ανδρέας Ματθαιακάκης.