Survivor: Ανατροπή στην πρώτη θέση του ημιτελικού

Survivor

Survivor, ποιος "κλείδωσε" την θέση στον ημιτελικό;

Για μια τελευταία φορά βρέθηκαν οι παίκτες του Survivor στον στίβο μάχης, το βράδυ της Δευτέρας, λίγο πριν αποχωρήσουν από τον Άγιο Δομίνικο και επιστρέψουν στην Ελλάδα. Μέσα από τους δύο αγώνες που έλαβαν χώρα θα «κλείδωναν» οριστικά οι δυο θέσεις του μεγάλου ημιτελικού της Τρίτης.

Τι κι αν για πολλούς – και για τον ίδιο – ο Άρης Σοϊλέδης ήταν το μεγάλο φαβορί να πάρει τη νίκη από τον πρώτο κιόλας αγώνα, ήρθε η μεγάλη ανατροπή στο Survivor.

Και αυτός καθώς, αν και τραυματισμένος, ο Στάθης Σχίζας βρέθηκε κανονικά στον στίβο μάχης προκειμένου να διεκδικήσει με όλες τις δυνάμεις του την μεγάλη αυτή ευκαιρία για να γλιτώσει μια ακόμα ψυχοφθόρα διαδικασία ψηφοφορίας στο Survivor. Μαζί του διαγωνίστηκαν βεβαίως ο Άρης Σοϊλέδης, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Θωμαϊδα Εμαννουηλίδου.

Την πρώτη σίγουρη θέση στον μεγάλο ημιτελικό του Survivor, όμως, δίχως να περάσει από τη νέα ετυμηγορία του τηλεοπτικού κοινού, κατάφερε να εξασφαλίσει ο Στάθης Σχίζας μιας και έφτασε στις έξι νίκες μαζί με τον Άρη Σοϊλέδη και τον κέρδισε στο one to one ματς!