Survivor: Ανατροπή με τους υποψήφιους προς αποχώρηση

Survivor

Survivor: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Για την κατάκτηση της δεύτερης ασυλίας «πάλεψαν» απόψε οι δύο ομάδες του Survivor. Τα όρια πλέον έχουν στενέψει και κανείς δεν θέλει να παίξει τη συμμετοχή του στο παιχνίδι κορώνα γράμματα.

Χθες την πρώτη ήττα δέχθηκαν οι κόκκινοι, οι οποίοι αποφάσισαν να βγάλουν στον τάκο ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Γιώργο Κατσαούνη. Ο ίδιος αντέδρασε στο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και συγκεκριμένα στο γεγονός ότι τον ψήφισε η Ασημίνα Χατζηανδερέου. Μάλιστα βρήκε και μια ανέλπιστη σύμμαχο στο πλευρό του, που δεν είναι άλλη από την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Απόψε το σκηνικό ανατράπηκε στο Survivor κι αυτή που έχασε, ήταν η μπλε ομάδα. Αν κι αρκετοί θα περίμεναν πως ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ θα ήταν το μεγάλο «φαβορί» να βγει υποψήφιος, αυτό δεν συνέβη καθώς κέρδισε την ατομική ασυλία. Έπειτα από ένα εκρηκτικό συμβούλιο, ως δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση από τη ψηφοφορία καθορίστηκε η Σοφιάννα Αβραμάκη. Από την άλλη η Ναυσικά, η οποία κέρδισε την ατομική ασυλία για την κόκκινη ομάδα κι εξασφάλισε για ακόμα μια εβδομάδα την παραμονή της στο παιχνίδι, υπέδειξε ως τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση την Τζο Μαριδάκη ενώ ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ τον Άρη Σοϊλέδη. Μάλιστα ο ίδιος εξέφρασε δριμύ «κατηγορώ» κατά του Άρη για το γεγονός ότι ποτέ δεν τον έχει στηρίξει κι έχει δημιουργήσει υποομάδα με την Σοφιάννα Αβραμάκη, τον Μαίη Εμμανουηλίδου και τον Γιώργο Ταλάντσεβ.

Αυτή η εξέλιξη πυροδότησε εντάσεις ανάμεσα στην Σοφιάννα και στον Τάκη Καραγκούνια. Ο λόγος ήταν πως τον ειρωνεύτηκε για το γεγονός πως παλιότερα της ανέφερε πως θέλει να φύγει η Βρισηίδα Ανδριώτου από το Survivor ενώ τώρα θεωρεί πως η τελευταία υποκίνησε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας.