Survivor: Ανατροπή με τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση

Survivor

Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor;

Βράδυ Κυριακής στο Survivor και οι δυο ομάδες, οι μπλε και οι κόκκινοι, οδηγήθηκαν στο τέλος του επεισοδίου στο συμβούλιο του νησιού όπου και τους συνάντησε ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Γιώργος Λιανός. Βεβαίως είχε προηγηθεί ένα ακόμη αγώνισμα ασυλίας στο οποίο και κατόρθωσε να πάρει τη νίκη η κόκκινη ομάδα.

Έτσι, οι Μπλε ήταν εκείνοι που είχαν τον πρώτο λόγο σε αυτό το κομβικό συμβούλιο του Survivor. Από την ψυχοφθόρα διαδικασία της ψηφοφορίας, όμως, δεν θα κινδύνευε καθόλου ο

ο οποίος και μπόρεσε να πάρει την ατομική ασυλία εξασφαλίζοντας για μια ακόμα εβδομάδα την παραμονή στο ριάλιτι.

Βόμβα στο Survivor – Κατηγόρησε ανοιχτά τον Άρη Σοϊλέδη για στημένο παιχνίδι

«Η συμμορία που έχει ο Άρης Σοϊλέδης έχει πάρει την απόφαση να χαθεί η ασυλία. Αυτό μου έχουν δείξει με τα λεγόμενα τους όλη την εβδομάδα. Ότι πρέπει να δυναμώσει η μπλε ομάδα. Έχω ακούσει και το τραγελαφικό ότι είμαστε τόσο μπιπ ώστε θα πάμε και θα κερδίσουμε την ασυλία. Αυτό σημαίνει ότι έχουν πάρει κάποιες αποφάσεις τα παιδάκια αυτά ώστε να χαθεί η ασυλία. Δηλαδή να στήσουν ένα παιχνίδι» είχε δηλώσει, πριν το αγώνισμα ασυλίας, ο Τάκης Καραγκούνιας στην κάμερα του Survivor.

«Θέλουν οπωσδήποτε να απομακρύνουν τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ λόγω του ότι είναι αδύναμος και θέλουν κατά πάσα πιθανότητα να βγάλουν και μένα στον τάκο διότι τους ενοχλεί που έχω φωνή και μιλάω και δεν πνίγω τα συναισθήματα» πρόσθεσε ο μισθοφόρος και παίκτης της μπλε ομάδας.

Όταν, δε, ήρθε η ώρα της ψηφοφορίας στο Survivor οι… προβλέψεις του Τάκη Καραγκούνια επιβεβαιώθηκαν καθώς η κάλπη έδειξε υποψήφιο τον ίδιο και όχι τον πιο αδύναμο αγωνιστικά κρίκο της μπλε ομάδας, Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.