Survivor: «Αναμενόμενη βάσει κόνσεπτ η εξέλιξη για Ασημίνα και Σοφιάνα»

Survivor

Λίγο πριν το τέλος βαδίζουν οι δυο πρώην φίλες στο Survivor...

Την πιο δύσκολη στιγμή στο Survivor βιώνουν, μετά τη δημιουργία των νέων ομάδων, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Σοφιάννα Αβραμάκη. Μέσα από το Love It του ΣΚΑΪ, όπου και βρέθηκε καλεσμένη την Παρασκευή, η Πελαγία Καζολέα πήρε θέση για τις δύο παίκτριες τις οποίες και έζησε από πολύ κοντά για μεγάλο διάστημα στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ειδικότερα, η γοητευτική πρώην παίκτρια του Survivor δήλωσε χαρακτηριστικά πως «περίμενα ότι η σχέση της Ασημίνας και της Σοφιάνας θα έχει αυτή την εξέλιξη. Γιατί το Survivor είναι ένα τηλεοπτικό προϊόν και θέλουμε να δούμε τους χαρακτήρες σε όλες τις πιθανές εκδοχές. Το περίμενα βάση του concept του Survivor. Επειδή οι παίκτες δεν επιλέγουν σε ποια ομάδα θα πάνε, περίμενα ότι θα τις χωρίσουν».

«Όσο ήμουν στο παιχνίδι η Σοφιάνα είχε έναν χαρακτήρα πιο ευαίσθητο, ενώ η Ασημίνα λειτουργούσε πάντα πιο παθιασμένα» πρόσθεσε η Πελαγία Καζολέα για το Survivor.

«Η τοποθέτησή μου είναι με αντικειμενικούς όρους, γιατί και τις δύο τις έχω μέσα στην καρδιά μου, έχουμε ζήσει δύο μήνες μαζί, 24 ώρες το 24ωρο. Η Σοφιάνα έχει την τάση να τα βλέπει πιο συναισθηματικά».