Survivor: Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τη νίκη του Γιώργου Αγγελόπουλου!

Survivor

Ο πιο εντυπωσιακός τηλεοπτικός τελικός παιχνιδιού των τελευταίων χρόνων, του Survivor, το φαινόμενο που κατάφερε να καθηλώσει για σχεδόν πέντε μήνες εκατομμύρια τηλεθεατές, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ.

Νικητής ο Γιώργος Αγγελόπουλος που κέρδισε το έπαθλο των 100.000! Με το έπαθλο του νικητή του Survivor ευχαρίστησε τον κόσμο που τον στήριξε με την ψήφο του. Ενώ αμέσως μετά δήλωσε: «να έχετε όλοι υγεία και να σας ευλογεί ο Θεός που μου δώσατε αυτή τη μαγική στιγμή. Θα τη θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή. Εύχομαι να πετύχετε όλοι σας τα όνειρά σας».

Survivor: Συντριπτική νίκη του Αγγελόπουλου! – Ποσοστά…

Νέο ρεκόρ τηλεθέασης σημείωσε ο τελικός του Survivor αφού κατέγραψε στο σύνολο μέσο όρο 60,7%!

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 2.602.651 τηλεθεατές. Στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 70,6%, ενώ έφτασε μέχρι και 81,4%. Παράλληλα οι μέσοι όροι στα επιμέρους κοινά σημείωναν εκπληκτικά νούμερα. Στους άνδρες 15-24 76,2%, στις γυναίκες 15-24 78%. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΣΚΑΪ ήταν πρώτος με 38,9% στο μέσο όρο στο νεανικό κοινό.

Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου μετά τη νίκη!

Από νωρίς το μεσημέρι στο Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι επικρατούσε το αδιαχώρητο. Ο κόσμος είχε έρθει να δει από κοντά τους αγαπημένους του παίκτες που τους κράτησαν συντροφιά μέσα από το παιχνίδι πέντε μήνες. Όταν οι δυο φιναλίστ Γιώργος Αγγελόπουλος και Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, μπήκαν στη σκηνή του θεάτρου αποθεώθηκαν από τον κόσμο, αλλά και από τους συμπαίκτες τους που χθες κάθονταν στις κερκίδες. Στο επεισόδιο του τελικού του Survivor το κοινό και οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν διάφορα βίντεο των παικτών κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο παιχνίδι,  αλλά και υπέροχες στιγμές του Σάκη Τανιμανίδη την ώρα των γυρισμάτων. Ένα υπέροχο ταξίδι πέντε μηνών ολοκληρώθηκε και για τον παρουσιαστή, που χθες ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος.

Survivor: Η μητέρα του Μάριου Ιωαννίδη καταγγέλλει ότι δεν καταμετρήθηκαν ψήφοι!

Η αγωνία κορυφώθηκε όταν λίγο μετά τη 01:00 ο Σάκης Τανιμανίδης πήρε στα χέρια του το φάκελο με το όνομα του μεγάλου νικητή. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναδεικνύεται ο νικητής του Survivor, μετά από live ψηφοφορία του κοινού, το θέατρο στο Άλσος Βεϊκου σείεται από χειροκροτήματα και πανηγυρισμούς, παίκτες και κοινό τρέχουν να αγκαλιάσουν τον άνθρωπο που κατάφερε να κατακτήσει την πρωτιά και η φαντασμαγορική ατμόσφαιρα φέρνει δάκρυα χαράς στα μάτια.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!