Survivor: Ανακοίνωση – έκπληξη! Έλληνες και Τούρκοι ενωμένοι αγωνίζονται απέναντι σε μια νέα ομάδα…

Survivor

Οι παίκτες ενώνονται και αντιμετωπίζουν μια νέα ομάδα στο στίβο του Survivor!

Το Σάββατο 20 Απριλίου, ο τελευταίος αγώνας πριν το μεγάλο πάρτι της ένωσης του Survivor θα είναι διαφορετικός. Οι παίκτες των δύο ομάδων (Άσπρη και Μαύρη) θα ενωθούν σε μία και θα αναμετρηθούν απέναντι σε μια νέα ομάδα που θα αποτελείται από τους ανθρώπους που εργάζονται στην παραγωγή του Survivor– μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Στην ομάδα θα συμμετέχουν φυσικά και οι παρουσιαστές Σάκης Τανιμανίδης, Γιώργος Λιανός και Aτζούν Ιλίτζαλι. Επιπλέον το τελευταίο τους βράδυ πριν την ένωση θα περάσουν το Σάββατο σε ξεχωριστές παραλίες οι παίκτες του παιχνιδιού.

Το πάρτι της ένωσης…

Την Κυριακή 21 Απριλίου, Άσπρη και Μαύρη ομάδα δεν θα αναμετρηθούν στον στίβο μάχης του Survivor αλλά πάνω σκηνή. Εκεί θα δοκιμάσουν τις … δυνάμεις τους στο τραγούδι. Και οι 19 συμμετέχοντες θα τραγουδήσουν αγαπημένα τους τραγούδια και θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τη θετική ψήφο της κριτικής επιτροπής.

Στις καρέκλες των κριτών θα καθίσουν ο δικός μας Γιώργος Λιανός, ο Μουράτ Μποζ και η Σεντά Σαγιάν. Οι δύο καλλιτέχνες, πολύ δημοφιλείς στη χώρα τους, είναι μέλη της κριτικής επιτροπής του Τούρκικου «The Voice».

Στο πάρτι της Κυριακής η διασκέδαση θα χτυπήσει κόκκινο. Ποιος θα ερμηνεύσει καλύτερα το αγαπημένο του τραγούδι; Ποιος θα κερδίσει τις εντυπώσεις; Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής;

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!