Survivor: Ανακατεύτηκε ξανά η τράπουλα και αυτές είναι οι νέες ομάδες

Survivor

Νέα δεδομένα και πάλι στο Survivor!

Σε μια ακόμα ανανέωση ομάδων προχώρησαν στο Survivor της Κυριακής οι Κόκκινοι και οι Μπλε ύστερα από την σχετική υπόδειξη του παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Γιώργου Λιανού.

Έτσι, όταν οι παίκτες του Survivor βρέθηκαν για μια ακόμα φορά στον στίβο μάχης ενημερώθηκαν πως θα κληθούν πρώτα να παίξουν σε αγώνες κατάταξης. Από αυτούς θα προέκυπταν οι δύο νέοι αρχηγοί, οι δύο πρώτοι δηλαδή στην κατάταξη, που θα είχαν την ευκαιρία να διαμορφώσουν τις δύο νέες ομάδες κατά τη δική τους επιλογή.

Στην κορυφή του πίνακα βρέθηκε ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος σημείωσε και τον καλύτερο χρόνο στην προσπάθεια του, ενώ στη δεύτερη θέση ακολούθησε ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

Όταν ήρθε λοιπόν η ώρα οι δυο παίκτες να διαλέξουν με ποιες ομάδες θα συνεχίσουν στο Survivor τα πράγματα ήταν πολύ συγκεκριμένα. Ο Άρης Σοϊλέδης αποφάσισε να κρατήσει την μπαντάνα με το μπλε χρώμα και στο πλευρό του να έχει τον Νίκο Γιάννη, την Σταυρούλα Χρυσαεϊδή και την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Με τη σειρά του, ο Γιώργος Ταλάντσεβ αποφάσισε να έχειστην κόκκινη ομάδα τον Στάθη Σχίζα, Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου και τον Σπύρο Μαρτίκα.