Survivor – Αμηχανία και αιχμές για την αποχώρηση Χανταμπάκη: «Πολλοί θα πουν διάφορα»

Survivor

"Όλοι διαγράφουμε μια πορεία έντονη, πρωταγωνιστική στο Survivor All Star και εσύ ο ίδιος εγκαταλείπεις".

Την επόμενη μέρα της οικειοθελούς αποχώρησης του Στέλιου Χανταμπάκη από το Survivor All Star κλήθηκαν να διαχειριστούν οι παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Κάποιοι λυπήθηκαν περισσότερο για αυτή την εξέλιξη, κάποι λιγότερο και κάποιοι μάλλον καθόλου. Κάτι που δεν κρύφτηκε, ασφαλώς, μιλώντας οι παίκτες απευθείας στην κάμερα του Survivor All Star.

Ειδικότερα, ο Σπύρος Μαρτίκας τόνισε χαρακτηριστικά πως «τελικά τι είναι το πολυτιμότερο σε αυτό που ζούμε εδώ; Τελικά τι είναι αυτό που μας κρατάει δυνατούς, που μας κρατάει να αντέχουμε στα πιο δύσκολα; Ένα και μοναδικό. Η στήριξη και η αγάπη του κόσμου. Ο κόσμος είναι αυτός που θα μας κρατήσει και παίζει το παιχνίδι. Ο κόσμος είναι αυτός που βλέπει, κρίνει, τιμωρεί και επιβραβεύει. Είναι αυτό που κάνει τους περισσότερους να δειλιάζουν, να τρομάζουν στην ιδέα και μόνο να βγουν υποψήφιοι. Όλοι διαγράφουμε μια πορεία έντονη, πρωταγωνιστική στο πιο δύσκολο παιχνίδι του κόσμου. Αυτή η πορεία δημιουργεί οπαδούς, πολλές φορές φανατικούς και όταν έχεις προετοιμάσει τη στρατιά σου να σε στηρίξει, εσύ ο ίδιος εγκαταλείπεις».

«Όταν έχεις προετοιμάσει όλο σου τον κόσμο να σταθεί υπέρ σου γιατί έχεις διαγράψει μια πολύ ωραία πορεία, γιατί όλοι σου επιβεβαιώνουν εδώ μέσα ότι δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα και κανένα, πριν ανοίξουν οι κάλπες και η ψηφοφορία για να δείξει ο κόσμος την στήριξη του, έφυγες».

Για τον πρώην συμπαίκτη της, Στέλιο Χανταμπάκη θέλησε να μοιραστεί δυο λόγια και η Σταυρούλα Χρυσαειδή στην κάμερα του Survivor All Star το βράδυ της Πέμπτης. «Είναι πάρα πολύ κρίμα γιατί θεωρώ ότι είναι ένας πάρα πολύ δυνατός παίκτης και αγωνιστικά και θεωρώ ότι και το κοινό έχει καταλάβει ποιος είναι πραγματικά. Εμένα με λυπεί πάρα πολύ το ότι έχει αποχωρήσει αυτή τη στιγμή. Πολλοί θα πουν διάφορα, εγώ θα πω απλά ότι του έλειπε πάρα πολύ η οικογένεια του και δεν άντεξε. Είμαστε κοντά πέντε μήνες οπότε είναι πάρα πολύ λογικό, με δυο παιδιά και μια οικογένεια έξω που υπερλατρεύει, να μην αντέξει άλλο. Εδώ από την πρώτη ημέρα που ταξίδεψε, του έλειπαν, οπότε για μένα είναι λυπηρό αλλά χαίρομαι γιατί αυτός θα είναι καλά».