Survivor: Άλλοι αναχωρούν, άλλοι επιστρέφουν και άλλοι σε αναμονή για ένα εισιτήριο

Survivor

Όλο το παρασκήνιο για τις επόμενες κινήσεις που θα γίνουν στο Survivor.

Πολλές κουβέντες γίνονται γύρω από το Survivor, ενώ ακόμα δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας από όταν το παιχνίδι ξεκίνησε. Οι φήμες επικεντρώνονται, πλέον, στα νέα πρόσωπα που θα μπουν στο παιχνίδι τις επόμενες εβδομάδες, αυτούς που θα επιστρέψουν αλλά και κάποιους που βρίσκονται σε αναμονή.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η παραγωγή δεν επιθυμεί φέτος επανάληψη του περσινού Survivor, να φέρει δηλαδή στο παιχνίδι πρόσωπα που σχετίζονται με κάποιους παίκτες. Αν αυτό τηρηθεί και δεν αλλάξουν στην πορεία τα πλάνα -καθώς πολλές φορές ο Acun φέρνει τα πάνω κάτω για να αυξήσει το τηλεοπτικό ενδιαφέρον-, σημαίνει πως ο Γιάννης Λυγνός και ο Κωνσταντίνος Πεταλωτής που έχουν συνδεθεί με την Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Καβακάκης που συνδέεται με την Πελαγία Καζολέα, δεν θα πρέπει να βγάλουν εισιτήριο. Στο μεταξύ, ο Κωνσταντίνος Πεταλωτής βρίσκεται αυτή τη στιγμή με την παρέα του για διακοπές στον Άγιο Δομίνικο…

Η Κάτια Ταραμπάνκο, μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει υπογράψει. Ωστόσο, φημολογείται έντονα πως έχει δρομολογηθεί ήδη η αναχώρησή της για Άγιο Δομίνικο μετά τις 20 Ιανουαρίου, ώστε να μπει στο παιχνίδι τέλος του μήνα, αρχές του επόμενου.

Ο Στέλιος Λεγάκης και η Ανδρομάχη Δημητροπούλου είναι δύο πρόσωπα που είχαν συζητήσει με την πρώτη φουρνιά των παικτών. Έκτοτε δεν έχει γίνει καμία άλλη κουβέντα.

Στο μεταξύ, σε αναμονή στον Άγιο Δομίνικο για να μπει στο παιχνίδι είναι ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος δεν έχει ξεκινήσει ωστόσο ακόμα τα γυρίσματα στο Survivor.

Επίσης, σε αναμονή σε ξενοδοχείο βρίσκεται και ένας παίκτης που θα μπει στην ομάδα των Μαχητών.

H Κρυσταλλία Κουτσιμάνη, για την οποία όλοι αναρωτιόμαστε πού έχει εξαφανιστεί, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, το πρόβλημα υγείας που είχε την οδήγησε στο νοσοκομείο, βγήκε από το νοσοκομείο, αλλά η παραγωγή δεν της έχει επιτρέψει να συνεχίσει στο παιχνίδι.