Survivor: All Star τούμπα από τον Γιώργο Ασημακόπουλο – Εξαφανίστηκε με μιας στο νερό

Survivor

Λύθηκαν όλοι στα γέλια στο Survivor All Star!

Μαζί με την ομάδα του, τους Μπλε του Survivor All Star, βρέθηκε ο Γιώργος Ασημακόπουλος στον στίβο μάχης για να συναντήσει τον Γιώργο Λιανό στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, τη νύχτα της Μεγάλης Τρίτης.

Λίγο πριν ξεχυθούν όμως οι δυο ομάδες στο αγώνισμα για να διεκδικήσουν το έπαθλο φαγητού, ο νεαρός επιχειρηματίας έμελλε να έχει ένα ατύχημα που μοίρασε απλόχερα το γέλιο στους συμπαίκτες του. Και αυτός μιας και κατά τη διάρκεια των συζητήσεων με την ομάδα του, ο Γιώργος Ασημακόπουλος παραπάτησε και βρέθηκε με τη μία στο νερό!

«Που είναι ρε;» αναρωτήθηκε αμέσως, με χιούμορ, η Ρία Κολοβού με τον Ηλία Μπόγδανο να μην μπορεί να κάνει κάτι πέραν του να λυγίσει στο έδαφος από τα γέλια. «Ρε Ασημακόπουλε! Πάσχα έρχεται, όχι Θεοφάνια» αναφώνησε και ο παρουσιαστής του Survivor All Star, Γιώργος Λιανός μη μπορώντας επίσης να κρατήσει τα γέλια του.

«Άκουσα ένα… ωρέ ωρέ! Ο Ασημακόπουλος είναι έτοιμος για το πρώτο run και το πρώτο swim» πρόσθεσε, στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιανός για την απολαυστική αυτή, ομολογουμένως, στιγμή που είχε ο Γιώργος Ασημακόπουλος και έκανε τους πάντες να γελάσουν με την ψυχή τους