Survivor All Star Τελικός: Ο Ατζούν Ιλιτζαλί για τους παίκτες που αποβλήθηκαν – «Μπορεί να συμμετάσχουν σε επόμενο All Star»

Ατζούν Ιλιτζαλί

Ποια παίκτρια ξεχώρισε ο Ατζούν Ιλιτζαλί και περίμενε να την δει να διεκδικεί το μεγάλο τρόπαιο του Survivor All Star;

Το παρών στον μεγάλο τελικό του Survivor All Star έδωσε και ο Ατζούν Ιλιτζαλί. Ο παραγωγός του reality επιβίωσης δεν θα μπορούσε άλλωστε να λείπει από τη λαμπερή βραδιά και ο Γιώργος Λιανός του έδωσε κάποια στιγμή τον λόγο να κάνει τον δικό του απολογισμό για τη χρονιά που έκλεισε.

«Ήταν μία φανταστική σεζόν για μένα, είχα μαζί μου μεγάλα αστέρια του Survivor και τώρα που τους βλέπω συγκινούμαι. Απόλαυσα κάθε λεπτό του show και φυσικά με παρουσιαστή εσένα, πήγες το Survivor σε ένα άλλο επίπεδο με την ενέργειά σου», ανέφερε αρχικά ο Ατζούν Ιλιτζαλί από τις κερκίδες του Γαλατσίου.

«Φυσικά υπήρξαν κάποιοι παίκτες φέτος που τους χάσαμε εξαιτίας κάποιων παραβιάσεων. Θέλω να πω ότι όλοι είναι ακόμα στην καρδιά μου, δεν σημαίνει κάτι που βρέθηκαν εκτός παιχνιδιού», επισήμανε ο παραγωγός του reality επιβίωσης για τους παίκτες που αποβλήθηκαν κατά τη διάρκεια της σεζόν.

«Θα χαρώ πολύ να τους δω να συμμετέχουν σε κάποιο μελλοντικό Survivor All Star. Είναι ακόμη για μένα αδέρφια μου», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Κλείνοντας την τοποθέτησή του, ο Ατζούν Ιλιτζαλί ευχήθηκε καλή επιτυχία στους δύο φιναλίστ, παραδέχθηκε ότι η αγαπημένη του στιγμή στον Άγιο Δομίνικο ήταν τα παιχνίδια των δημοπρασιών που έπαιζε με τους διαγωνιζόμενους, ενώ έδωσε τα εύσημα στη Σταυρούλα Χρυσαειδή, λέγοντας πως περίμενε να τη δει απόψε να διεκδικεί το τρόπαιο.