Survivor – Αλέξανδρος Παρθένης: Είχε προηγηθεί κάτι με την Ξένια που δεν το είχαμε δει;

Αλέξανδρος Παρθένης

Τι είπε ο Αλέξανδρος Παρθένης για την ψήφο της Ξένιας των REC στο συμβούλιο του Survivor;

Ο Αλέξανδρος Παρθένης ήταν ο πρώτος παίκτης του Survivor 2018 που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης και φυσικά βρέθηκε στο ΕΔΩ Survivor για να μιλήσει για την εμπειρία του και να λύσει τις απορίες μας. Ανάμεσα σε αυτές ήταν και εκείνη της Ντορέττας Παπαδημητρίου για την ψήφο της Ξένιας των REC στον Αλέξανδρο Παρθένη. Συγκεκριμένα η Ξένια δήλωσε: «Εσύ πρέπει να φύγεις σήμερα» προκαλώντας ερωτηματικά γύρω από το αν είχε συμβεί κάτι ανάμεσα τους που μπορεί να μη το είχαμε δει…

[dfp_ads id=236982]

«Επειδή μου το είπαν και εμένα όταν γύρισα. Πραγματικά μου κάνει εντύπωση. Δεν είχε προηγηθεί κάτι. Με όλα τα παιδιά προλάβαμε και δέσαμε και κάναμε λίγο παρέα, δεν μπορώ να πω για ποιον λόγο μπορεί να το έθεσε έτσι. Το μόνο πράγμα που μπορώ να πω είναι ότι επειδή η Ξένια δεν είναι Ελληνίδα, νομίζω ότι δεν εκφράστηκε σωστά. Ίσως επειδή εκεί καλείσαι να κάνεις κάτι σα ρόλο, να βγήκε άκομψο, αλλά χωρίς να υπάρχει πρόθεση.

Ναταλία Γερμανού για Αλέξανδρο Παρθένη: «Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί…»

Η πρώτη ψηφοφορία είναι 100% άδικη για όλους. Για εμένα, θεωρώ ότι σαν παιχνίδι θα έπρεπε, όπως όταν μπαίνει ένα καινούριο πρόσωπο ή γίνεται μια ψηφοφορία και φεύγεις και πας στην άλλη ομάδα έχεις μια εβδομάδα ασυλίας και προσαρμογής, θεωρώ ότι θα ήταν πολύ καλό για όλους να μην υπάρχει αγώνισμα ασυλίας. Και να έχεις την ευκαιρία να χτίσεις ως παίκτης ένα χαρακτήρα μέσα στο παιχνίδι και να γνωριστούμε και μεταξύ μας», ανέφερε ο Αλέξανδρος Παρθένης.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!