Survivor: «Άιντε στο δια…ο τώρα» – Έξαλλοι όλοι οι Μαχητές

Survivor

Τι συνέβη στην μπλε ομάδα του Survivor;

Μια έκρηξη άνευ προηγούμενου είχε στο Survivor, στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ, η νεοφερμένη παίκτρια των Μαχητών, Σταυρούλα Χρυσαείδη.

«Χθες το βράδυ στην καλύβα καθόμασταν και μιλούσαμε. Πετάγεται η Σταυρούλα κάποια στιγμή και αρχίζει να φωνάζει και να διαολοστέλνει όλη την ομάδα» δήλωσε ο Γιώργος Κατσαούνης στην κάμερα του Survivor για να έρθουν αμέσως μετά τα πλάνα του ριάλιτι επιβίωσης για να τον επιβεβαιώσουν.

Έτσι, μέσα στη νύχτα και ενώ όλοι οι Μαχητές βρίσκονται ξαπλωμένη στην καλύβα τους, η Σταυρούλα Χρυσαείδη ξέσπασε. «Τι θα γίνει γ@μώ την πουτ@ν@ μου; Άιντε στο δι@λο τώρα! Πρέπει να φωνάξουμε εδώ μέσα για να ακουστούμε. Δεν ακούτε διαφορετικά.».

«Έχει η Σταυρούλα τώρα πέντε μέρες εδώ πέρα, μια βδομάδα και εμείς έχουμε εβδομήντα μέρες και δεν τόλμησε κανένας να πει σε κανέναν τη λέξη άι στο δι@λο. Η Σταυρούλα, πόσες μέρες έχει εδώ πέρα, γύρισε και είπε την πρώτη εβδομάδα «άι στο δι@λο» γιατί ήθελε να κοιμηθεί» πρόσθεσε ο Τσακατσούκας στην κάμερα του Survivor.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και οι αντίδραση των υπολοίπων μαχητών προς την Σταυρούλα Χρυσαείδη.