Survivor: Αιχμές από τους Κόκκινους για τον Ηλία Μπόγδανο: «Μπροστά λέει καλά λόγια, πανηγυρίζει για να μας πικάρει»

Survivor

"Φαίνεται παιδικό, ποιος έχει τη μεγαλύτερη στατιστική, ποιος τρέχει πιο γρήγορα. Έχουν τόσο μεγάλο άγχος για να κερδίσουν", σχολιάζει ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Στον αποψινό αγώνα ασυλίας του Survivor All Star, τον πρώτο αυτής της εβδομάδας, οι Κόκκινοι γνώρισαν την ήττα. Η ομάδα του Σάκη Κατσούλη αναμετρήθηκε με τους Μπλε σε έναν εντυπωσιακό στίβο μάχης, που όλα κρίθηκαν στον τελευταίο πόντο.

Μάλιστα, κατά το flag race ανάμεσα στον Σάκη Κατσούλη και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, ζητήθηκε η χρήση του VAR για να εξακριβωθεί ποιος από τους δύο παίκτες κατάφερε νωρίτερα τη νίκη.

Οι Κόκκινοι ήταν τελικά οι ηττημένοι της ημέρας και οι πανηγυρισμοί των αντιπάλων και συγκεκριμένα η στάση του Ηλία Μπόγδανου προκάλεσε αντιδράσεις.

«Αυτό που παρατήρησα εγώ είναι ότι οι Μπλε μας κοιτούσαν και πανηγύριζαν πιο πολύ για εμάς παρά για αυτούς, πιο πολύ για να μας ρίξουν την ψυχολογία και να δουν πώς θα αντιδράσουμε», σχολίασε ο Γιώργος Κόρομι.

«Κάτι το οποίο μας ξενίζει πάρα πολύ σαν ομάδα και πολύ περισσότερο με συγκεκριμένα άτομα της Μπλε ομάδας είναι η διαχείριση των ηθών και των νικών τους. Τους είδαμε να πανηγυρίζουν έξαλλα, λες και έχουν πάρει πρωτάθλημα Champions League, για να μας πικάρουν. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω αν το χαίρονται», ανέφερε από την πλευρά του ο Σάκης Κατσούλης.

«Ο Ηλίας Μπόγδανος έχει ξεχάσει ότι έχει φίλους από το ’21 και πανηγυρίζει κοιτώντας μόνο εμάς, για να μας πικάρει. Παιδιάστικες συμπεριφορές στα δικά μου μάτια, που δεν αξίζουν σε αυτό το παιχνίδι», τονίζει ο νικητής του Survivor 2021.

«Είδα βλέμματα του Μπόγδανου, του Ασημακόπουλου, του Πρίαμου, που κοίταζαν να δουν αν αντιδρούμε στους έντονους πανηγυρισμούς τους. Όταν ήμουν στους Μπλε συμπαθούσα τον Μπόγδανο, όμως τώρα ως αντίπαλος κάπου έχει χαθεί. Δεν είναι ο Ηλίας που ήξερα, του φταίνε όλα και είναι πάρα πολύ αγχωμένος. Και τώρα τελευταία μπροστά στις κάμερες είναι άλλος χαρακτήρας και από πίσω πολύ απόμακρος», παρατηρεί ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Φαίνεται παιδικό, ποιος έχει τη μεγαλύτερη στατιστική, ποιος τρέχει πιο γρήγορα. Έχουν τόσο μεγάλο άγχος για να κερδίσουν», σχολιάζει ο Κωνσταντίνος Βασάλος.